Ce probleme de lot are FCSB înainte de meciul cu Sepsi

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a subliniat importanța meciului cu Sepsi din etapa a 6-a a play-off-ului Superligii și a recunoscut că echipa se confruntă cu unele probleme de lot. Accidentarea lui Vlad Chiricheș (34 de ani) este o pierdere semnificativă pentru noi, dar suntem pregătiți să facem față provocării și să ne impunem pe teren.

Tehnicianul roș-albaștrilor a confirmat că mijlocașul Ovidiu Popescu va putea evolua în meciul următor, însă extrema Luis Phelipe încă se confruntă cu o accidentare. De asemenea, a oferit detalii despre starea lui Vlad Chiricheș, evidențiind determinarea acestuia de a reveni pe teren în această stagiune, în ciuda provocărilor.

„Phelipe nu va juca. Nu e gata să ni se alăture. Dar Ovidiu Popescu va fi cu noi. E 100% pregătit. E foarte bine când toți jucătorii sunt pregătiți, ai mai multe variante.

Chiricheș nu va juca. Nu știm când va mai juca. Poate rata tot sezonul, dar va face tot ce poate pentru a se recupera. Asta arată cât de înfometat e și ce pasiune are. Va face tot ce poate pentru a reveni până la finalul sezonului. E foarte important pentru noi”, a spus Elias Charalambous.

Acesta a vorbit și despre meciul cu Sepsi și despre șansele de a fi campion încă din această etapă.

„Începe a doua parte din play-off. Știam de la început că toate meciurile vor fi grele. Vom întâlni o echipă căreia îi place să joace fotbal. Am văzut și etapa trecută. Chiar dacă a pierdut, a avut posesia.

Știm că va fi foarte greu pentru noi, dar jucătorii mei sunt în formă și sper ca mâine să arătăm din nou bine și să câștigăm cele trei puncte. Am analizat echipa. Sepsi joacă un fotbal frumos, ca o echipă. Are jucători buni, dar contează ce vom face noi pe teren.

La o echipă ca FCSB e mereu presiune. Nu contează pe ce loc ești. Mâine vom juca la fel ca în oricare meci. Obiectivul e să luăm cele trei puncte. Suntem foarte aproape de a fi campioni, dar încă nu am câștigat titlul. Trebuie să muncim în continuare. Nu e nimic garantat în fotbal”, a spus Charalambous.

Lasă un comentariu