„Ce rugby, bă?”. Cum încearcă Gigi Becali să obțină acordul ca FCSB – Universitatea Craiova să se joce în Ghencea

FCSB a disputat două partide pe stadionul „Steaua”, cu CFR Cluj în campionat și cu FC Nordsjaelland, în preliminariile din Conference League.

Vicecampioana României intenționează să facă cerere pentru închirierea arenei și pentru confruntarea cu Universitatea Craiova, de la începutul lunii septembrie, atunci când Arena Națională va fi, din nou, indisponibilă. 

În week-end-ul în care are loc partida din Superligă, formația de rugby a Stelei are programată etapă pe teren propriu, astfel că oficialii clubului pot refuza o posibilă solicitare, însă Gigi Becali este convins că nu își permit să nu accepte. 

„45.000 – 47.000 de euro am plătit pentru stadion. Nu știu de daune, nu mă bag, avem contract, după, alte motive să nu-mi dea stadionul. Acum altă chestiune, că, vezi Doamne, rugby, că nu știu ce. Păi ce rugby, bă? Imediat trimitem la Guvern că vine meciul cu Craiova. Păi ce, nu aveți teren de rugby? Îl jucați pe teren de fotbal? Aceștia nu se învață minte. Ei nu se învață minte. O să-i dea afară pe toți de acolo. Nu știu de ce fac așa, până la urmă o să se aleagă cu dosare penale. Îți vezi de treaba ta, joacă, mă, fotbalul.

Ai teren de rugby, joacă rugby acolo. Jucăm și următorul meci pe Ghencea, 100%. Vine meciul, trimitem la Guvern, trimitem la guvern hârtie. Nu înțeleg, au luat pe două meciuri aproape 90.000 de euro. Nu sunt bani buni? Întreabă-i pe ei. Dar nu e vorba de asta, stai puțin. Dar lasă că au luat bani, au bucurat 60.000 de oameni.

Au făcut puțină imagine diplomației, pentru România. Cum era să jucăm pe Arc? Cu 6.000 de spectatori. Chiar ne degradăm singuri? E meci european! Jucăm și meciul următor, niciun rugby, rugby să se joace pe teren de rugby. Nu facem după noi, facem cerere la Guvern. După aia plângeri, că sunt 150 de plângeri penale. Nu le-am făcut noi, le-au făcut oamenii!„, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik. 

Lasă un comentariu