Ce s-a întâmplat în Giulești la finalul partidei: „Rușine! Rușine să vă fie!”.

Sepsi OSK a învins-o pe Rapid cu scorul de 1-0, în deplasare, într-un meci din etapa a patra a Superligii României. 

În ultimele secunde ale meciului, fanii prezenți la stadion au început să scandeze „Demisia! Demisia!” pentru Cristiano Bergodi, însă nici jucătorii nu au scăpat de furia susținătorilor.

În timp ce se îndreptau spre peluză, suporterii le-au strigat „Rușine! Rușine să vă fie!”.

Tehnicianul rapidiștilor a oferit un moment impresionant, la marginea terenului, când s-a oprit lângă o fană aflată în scaun cu rotile pentru a o consola.

Sepsi OSK a reușit o victorie dramatică în deplasare pe terenul Rapidului, scor 1-0, în etapa a patra a play-off-ului din Liga 1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Gabriel Debeljuh în minutul 90+5, oferind echipei sale o victorie dramatică.

Meciul a fost echilibrat, cu ambele echipe având șanse de a marca. Rapidul a dominat posesia, dar Sepsi OSK a fost mai periculoasă pe contraatac. Oaspeții au ratat o ocazie importantă în minutul 80, când Debeljuh a lovit bara transversală.

Debeljuh a reușit totuși să aducă victoria echipei sale în prelungiri. Mijlocașul croat a profitat de o gafă a apărării Rapidului și a marcat cu o lovitură de cap din centrul careului.

Rezultatul pune presiune pe antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi. Echipa sa a obținut o singură victorie din ultimele patru meciuri și se află acum pe ultimul loc în clasamentul play-off-ului, la 5 puncte de podium.

Bergodi se află sub presiune din partea suporterilor și a experților, care cer schimbarea sa. Următorul meci al Rapidului va avea loc sâmbătă, 20 Aprilie, pe terenul FCSB, liderul detasat al campionatului. O victorie în derby-ul din Ghencea este esențială pentru ca giuleștenii să își păstreze șansele la calificarea în cupele europene.

Rapid are nevoie de o victorie în derby-ul cu FCSB pentru a-și menține șansele la Europa!

Lasă un comentariu