„Ce să joace Chiricheș? Du-te, mă, de aici!” Dumitru Dragomir îl contrazice pe Becali! Ce sfat îi dă patronului FCSB

Gigi Becali încearcă să facă tot posibilul pentru a-l aduce pe Vlad Chiricheș la FCSB, însă Dumitru Dragomir este de părere că latifundiarul din Pipera pariază pe o carte necâștigătoare.

Fostul președinte LPF a lăudat prestația fundașilor centrali pe care FCSB i-a trimis pe teren în meciul cu Universitatea Craiova, câștigat cu scorul de 3-1. Dragomir consideră că duo-ul format din Haruț și Dawa s-a descurcat excelent în apărare și nu vede necesară schimbarea acestora.

În opinia lui Dragomir, Vlad Chiricheș ar putea fi o variantă mai potrivită pentru postul de mijlocaș defensiv decât pentru cel de fundaș central.

„Ce să joace Chiricheș? În locul cui, mă? Du-te, mă, de aici, cei mai buni au fost ăștia doi, Dawa și Harut. Chiricheș a fost feblețea mea, l-am propulsat de a luat o grămadă de bani pe el. Nu e de fundaș central, în afară de… în fața fundașilor centrali nu poate să joace. În fața fundașilor centrali și l-aș băga. 

Aș vinde mai degrabă 1-2 jucători și aș lua încă 1 milion pe ei. Chiricheș e firav, la jocul în forță pe care-l joacă Steaua acum, chiar fundașii laterali micuți, dar tot în forță joacă. Eu n-aș schimba nimic deocamdată”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Despre Vlad Chiricheș

  • Fundașul Vlad Chiricheș a mai jucat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 – august 2013.

Vlad Chiricheș e cotat la 900.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, și a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum FC Ardealul, Curtea de Argeș, Benfica U19, Pandurii, FCSB, Tottenham, SSC Napoli, Sassuolo și Cremonese.

La Cremonese, Vlad Chiricheș a bifat 17 apariții, nu a reușit să marcheze niciun gol și nici să paseze decisiv în vreo situație. Peste 1000 de minute a îmbrăcat fundașul central tricoul clubului care a retrogradat la finele sezonului trecut.

Lasă un comentariu