Ce salariu îi pregătește Dan Șucu lui Marius Șumudică. Contract beton

Rapid a rămas fără antrenor după ce conducerea a luat decizia de a-l demite pe Cristiano Bergodi în urma rezultatelor slabe ale echipei din play-off-ul Superligii României.

Victoria categorică a giuleștenilor împotriva FCSB-ului în ultima etapă a sezonului regulat, cu scorul de 4-0, a fost eclipsată de evoluția echipei în play-off. Rapidul a suferit patru înfrângeri consecutive și a alunecat pe locul cinci în clasament, fiind devansată la o distanță considerabilă de ultima clasată, Sepsi OSK.

În ciuda acestor probleme pe teren, există vești promițătoare pentru club. Marius Șumudică este în pole-position pentru a prelua conducerea tehnică a echipei, conform informațiilor din presa sportivă. Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, pare să pregătească un contract substanțial pentru Șumudică și staff-ul său. Potrivit sursei citate, antrenorul și stafful său ar urma să primească un salariu lunar de 30.000 de euro, ceea ce i-ar situa printre cei mai bine plătiți din prima ligă românească.

”Normal că e un candidat pe acest post, fără doar și poate este unul dintre principalii candidați”, a spus Victor Angelescu, acționar minoritar Rapid, pentru PRO TV și Sport.ro, în momentul în care a fost întrebat despre posibila venire a lui Marius Șumudică la cârma din Giulești.

Șumi a rămas liber de contract în martie 2024, după ce a plecat de la Gaziantep FK. La turci, antrenorul a bifat 28 de apariții la cârmă și a înregistrat o medie de 1.32 puncte pe meci, potrivit statisticilor Transfermarkt.

Lasă un comentariu