Ce scrie presa din Bulgaria după CSKA 1948 – FCSB: ”Meritam mai mult”

CSKA 1948 Sofia – FCSB s-a terminat cu scorul de 0-1, iar vicecampioana României are un avantaj înainte de returul de la București, programat peste o săptămână.

Florinel Coman a marcat unicul gol al partidei de pe ”Vasil Levski” din Sofia. Chiar dacă FCSB a reușit să câștige, bulgarii consideră că ar fi meritat mai mult după această partidă.

Jurnaliștii bulgari au tras o singură concluzie după meciul de la Sofia: experiența celor de la FCSB la nivel european a făcut diferența. pentru CSKA 1948 a fost meciul de debut în competițiile europene.

Ce scriu bulgarii după CSKA 1948 Sofia – FCSB

”CSKA 1948 a meritat mai mult, dar pierde cu FCSB”, a fost titlul dat de publicația sportal.bg.

CSKA poate regreta că nu a obținut nimic din acest meci. Pe parcursul meciului, cele două echipe au avut la fel de multe șanse, iar în a doua parte bulgarii au fost mai activi. În orice caz, românii au arătat că sunt echipa mai experimentată pe scena europeană și, fără a-și dvansa adversarul, au obținut un avantaj înaintea returului de la București”, au mai scris jurnaliștii bulgari.

Și publicația dsport.bg a scos în evidență experiența jucătorilor lui Gigi Becali la nivel european: ”FCSB și-a arătat experiența la Sofia și a stricat debutul lui CSKA 1948 în Europa”.

Dacă FCSB va reuși să treacă de CSKA 1948 Sofia, va juca în turul următor împotriva danezilor de la FC Nordsjælland.

CSKA 1948, locul trei în sezonul precedent

CSKA 1948 Sofia a încheiat sezonul precedent pe locul trei cu 64 de puncte. După 35 de etape disputate în primul eșalon al Bulgariei, clubul a înregistrat 17 victorii, 13 rezulttate de egalitate și cinci înfrângeri.

Lasă un comentariu