Ce scriu grecii despre transferul lui Florinel Coman la echipa lui Răzvan Lucescu

Florinel Coman (25 de ani) traversează un start foarte bun de sezon la FCSB, iar recent a apărut un zvon potrivit căruia internaționalul român ar fi dorit de PAOK Salonic.

În Grecia, fereastra de mercato se încheie pe 11 septembrie, iar marți s-a scris că Răzvan Lucescu și-ar dori să îl transfere pe Florinel Coman la echipa sa. Jucătorul de la FCSB are o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro, sumă pe care patronul Ivan Savvidis nu ar fi dispus să o plătească, astfel că și-ar dori să înceapă negocierile.

Ce scriu grecii despre transferul lui Florinel Coman la echipa lui Răzvan Lucescu

Presa din Grecia a preluat informațiile apărute în România, însă pare mai degrabă sceptică în privința unui transfer al lui Coman la PAOK. Unele publicații sunt de părere că zvonul apare doar pentru că Răzvan Lucescu s-a întors acum în România pentru pauza competițională, iar altele subliniază că jucătorul român nu ar putea fi trecut oricum pe lista UEFA pentru grupele Conference League.

„Răzvan Lucescu este în România și automat au răsărit scenarii referitoare privind PAOK și transferurile. Primul despre care se vorbește este Florinel Coman„, a fost reacția celor de la Sport Day.

„Coman a avut un start impresionant de sezon, cu trei goluri și patru pase decisive în șase meciuri de campionat, dar și un gol și un assist în Conference League. În aceste condiții, pasul cel mare mult așteptat către fotbalul mare se apropie”, a scris și SDNA.

„Cluburile nu mai pot introduce alți jucători în lotul UEFA, dar PAOK ar lua în calcul transferul lui Florinel Coman„, a scris și Newsit.

PAOK Salonic este calificată în grupele Conference League, unde a fost repartizată alături de Eintracht Frankfurt, HJK Helsinki și Aberdeen. În campionat, echipa lui Răzvan Lucescu ocupă locul 3 după 3 etape, cu 6 puncte.

Florinel Coman, amendat de Gigi Becali

Florinel Coman nu a evoluat în ultimul meci al FCSB-ului, scor 3-0 cu Universitatea Craiova, după ce a fost eliminat la Arad, în partida cu UTA.

Pentru gestul său, Gigi Becali a anunțat că îl va amenda pe jucătorul său cu suma de 10.000 de euro.

 „O să-i dau amendă, dar nu vreau nici să-i dau să-l usture la os, că am nevoie de el. După, poate face pe supăratul, ca Miculescu, ca George Popescu (n.r. Tavi), și nu mai joacă bine. Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Eu am 65 de ani, mai stau să mă uit toată ziua la fotbal. Cum să-ți permiți așa ceva?

Unde a văzut Coman vreodată în fotbalul european la Neymar, Mbappe, Ronaldo, să facă așa ceva? Ce mă, ești țigan, cum să faci așa ceva? Doamne, iartă-mă, mă bagă și la discriminare. Cum să faci așa ceva, să dai cu cotul? Ce e asta? Eu nu înțeleg”, a spus Gigi Becali la o zi după meciul de la Arad. 

Lasă un comentariu