Ce se întâmplă cu Darius Olaru și Andrea Compagno. Anunțul lui Leo Strizu

Darius Olaru și Andrea Compagno s-au accidentat în timpul meciului Chindia Târgoviște – FCSB 0-2, disputat pe 11 decembrie, iar ambii au fost transportați la spital.

Darius Olaru și Andrea Compagno s-au ciocnit violent în primele minute ale meciului cu Chindia și au fost transportați la un spital din Ploiești. Cei doi au fost cusuți, iar Mihai Stoica a anunțat că ei nu vor mai juca în 2022.

Ce se întâmplă cu Darius Olaru și Andrea Compagno. Anunțul lui Leo Strizu

Cu o zi înaintea meciului cu FC Botoșani, antrenorul Leo Strizu a spus că starea celor doi jucători este mult mai bună și a confirmat că ambii au nevoie de o perioadă de pauză pentru a nu risca și alte probleme.

„Din ce am discutat cu Compagno și Olaru, sunt bine. Din punct de vedere al sănătății sunt foarte bine. Accidentarea nu a fost atât de gravă, dar a fost o lovitură de cap și ai nevoie de o perioadă de liniște și de timp. 

Doctorul poate să vă spună dacă au intrat în vacanță sau le-au dat perioada de vacanță, eu nu știu. Eu i-am văzut în vestiar în fiecare zi”, a spus Leo Strizu.

Andrea Compagno și Darius Olaru nu mai joacă în 2022

Mihai Stoica a oferit detalii despre starea de sănătate a celor doi și s-a arătat dezamăgit că FCSB i-a pierdut pe cei doi pentru ultimele jocuri din 2022.

„Au fost amândoi transportați la spital în Ploiești, au fost cusuți. Compagno chiar pe masa de operație. Avea o plagă deschisă uriașă! Darius Olaru, tot o plagă deschisă și un hematom cât un cartof. Nu vor mai juca anul ăsta. Este exclus! 

Nu s-au văzut, erau la înălțimi diferite. Sunt două pierderi foarte mari în perspectiva meciurilor care urmează. Mai avem două meciuri, dintre care unul cu CFR. În schimb, dacă vor juca cu aceeași dăruire ca în meciul cu Chindia, atunci vom avea șanse mari să ne apropiem mai mult de contracandidate”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Lasă un comentariu