Ce se întâmplă pe Arena Națională, în timp ce FCSB își caută stadion pentru a juca meciurile de pe teren propriu

FCSB nu știe unde își va disputa meciurile din postura de echipă gazdă prima parte a sezonului, asta deoarece Arena Națională a fost închiriată în această perioadă pentru a găzdui mai multe concerte muzicale.

Arena Națională, gazda unui concert muzical important

În aceste zile, FCSB încearcă să găsească un stadion pe care să își dispute derby-ul cu Dinamo, programat sâmbătă, pe 21 iulie, de la ora 21:30, în direct pe Digi Sport 1. În timp ce oficialii clubului patronat de Gigi Becali fac tot posibilul pentru a evolua în Ghencea, Arena Națională a găzduit un eveniment muzical.

Duminică seara, cel mai mare stadion a fost aproape plin, iar oamenii au venit într-un număr mare să vadă „pe viu” concertul celebrei trupe rock, Guns’n Roses.

În imagini se poate vedea cum fanii au fost prezenți atât pe suprafața de joc, cât și în tribune, iar scena a fost asamblată în dreptul porții de pe bulevardul Pierre de Coubertin.

FCSB, misiune imposibilă: clauzele pe care le cere CSA Steaua pentru a-i închiria stadionul

Cei de la FCSB au trimis săptămâna trecută la LPF o adresă prin care cereau omologarea stadionului pentru SuperLigă. Ceea ce presupunea existența unui contract de închiriere, lucru care nu există până în acest moment. Chiar dacă omologarea arenei din Ghencea este o formalitate, comisia Ligii trebuie să întocmească dosarul necesar.

Lucrurile au rămas în stand by și chiar dacă FCSB beneficiază de înțelegerea celor de la Dinamo cu prelungirea anunțului legat de stadion, sunt presiuni din partea LPF și, mai ales, din partea Jandarmeriei să fie anunțat stadionul pe care se va juca meciul.

Forțele de ordine trebuie să știe clar unde se va organiza meciul pentru a stabili planul de acțiune. Una e să se dispute pe un stadion pe care intră 30.000 de oameni și alta pe unul cu 8.200 de locuri.

De asemenea, Peluza Nord presează și ea și încă mai speră ca meciul să fie în Ghencea, însă pe măsură ce orele trec, posibilitatea semnării unui contract înaintea meciului cu Dinamo scade.

Lasă un comentariu