Ce spune Andrea Compagno după ce FCSB a câștigat titlul

Un fost jucător de la FCSB așteaptă medalia de campion după ce echipa lui Gigi Becali a câștigat titlul.

Andrea Compagno (28 de ani) a fost parte din echipa FCSB timp de un an și jumătate, dar a fost nevoit să-și caute altă destinație după ce a intrat pe „lista neagră” a lui Gigi Becali.

Atacantul italian și-a găsit drumul în China, la TJ Jinmen Tiger, după un transfer evaluat la 120.000 de euro. Cu toate acestea, Compagno a urmărit cu atenție evoluția campionatului din România și a transmis felicitări către fosta sa echipă. Cu toate că își continuă drumul în altă parte, Compagno nu uită cum a fost tratat în România și modul în care Gigi Becali l-a forțat să părăsească echipa.

Jucătorul italian a preferat să se alăture unei echipe unde să aibă mai multe șanse de a juca, iar performanțele sale în China sunt impresionante. În doar șase meciuri, Compagno a reușit să înscrie de cinci ori.

Andrea Compagno: ”Sunt fericit pentru suporteri”

„Ar fi super, dar nu știu cum funcționează. Am scris foștilor colegi, antrenori, doctori. Sunt foarte fericit, cred că după noiembrie-decembrie am înțeles că o să fim campioni pentru că acest an nu era concurență. Era la nivelul superior, și anul trecut eram foarte buni, dar era o echipă mai bună ca noi, cu un fotbal foarte bun, Farul, dar anul acesta nu cred că a putut să se bată cu FCSB. A dominat din primul minut până în ultimul. Sunt fericit pentru suporteri și pentru tot orașul.

Eu sunt în China acum, băieții au făcut totul. Această schimbare pentru mine era obligatorie pentru că toată lumea știe cum a mers situația. 

A fost un an și jumătate foarte bun pentru mine, era foarte important să schimb pentru că persoana cea mai importantă din clubul FCSB nu mă plăcea pe mine și am zis că nu rămân acolo degeaba, mai bine să schimb”, a spus Compagno, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

Aflat sub contract cu FCSB în perioada august 2022 – februarie 2024, Andrea Compagno a adunat 55 de meciuri în tricoul roș-albastru, reușind să marcheze 20 de goluri.

Două milioane de euro este cota de piață a atacantului italian pe care Gigi Becali a acceptat suma de 120.000 de euro pentru a-l ceda la Tianjin Jinmen Tiger.

Lasă un comentariu