Ce spune Darius Olaru despre eliminarea sa: ”Asta cred”

FCSB a învins-o pe FC Botoșani cu 3-2, în etapa cu numărul 27 din sezonul regulat al Superligii României și și-a asigurat o diferență de 10 puncte în clasament față de pozițiile doi (CFR Cluj) și trei (Rapid București).

Darius Olaru, într-o declarație post-meci, a comentat despre cartonașul roșu primit de la Cătălin Ion Buși, arbitrul central al partidei, și despre prestația echipei vicecampioane de pe Arena Națională.

El a evidențiat că începutul reprizei a doua nu a fost cel mai bun pentru FCSB, dar eliminarea lui Kaprof în minutul 56 a schimbat echilibrul, permițând echipei lui Elias Charalambous să-și impună jocul.

”Din păcate am luat acel cartonaș roșu. Dar am făcut o partidă bună. Am alergat unul pentru celălalt în această seară. Am alergat foarte mult și per total am meritat victoria. 

Am încercat să ne închidem, să profităm. Știam că vom mai avea situații pe contraatac. În prima repriză cred că noi am avut situațiile cele mai bune de a marca. Ei nu prea și-au creat ocazii.

Repriza a doua nu am început-o bine. Am primit gol repede și noroc că a venit acel cartonaș roșu. Am reușit atunci să ne facem jocul mult mai bine, fără să fim în inferioritate.

Nu am realizat, sincer, pe moment, dar cum am văzut faza și pe teren și după reluări… Nu știu dacă după reluări domnul arbitru își poate da seama de intensitate. Eu cred că nu i-am prins piciorul deloc. Nu a fost full contact, nu i-am prins deloc piciorul. Cred că a dat mai mult pentru intrare”, a spus Darius Olaru după meci.

Florinel Coman a deschis scorul în minutul șase, beneficiind de un assist de la Adrian Șut. Jocul s-a complicat pentru FCSB în minutul 18, când Nana Antwi a fost eliminat pentru o intrare dură asupra lui Enzo Lopez. Echipa a continuat să joace în inferioritate numerică până în minutul 56, când Juan Kaprof a primit al doilea cartonaș galben și a fost nevoit să părăsească terenul de joc mai devreme.

În repriza a doua, Francesco Margiotta a restabilit egalitatea în minutul 47, dar FCSB a revenit în avantaj în minutul 71, grație golului lui Joyskim Dawa. Florinel Coman a marcat al doilea său gol în meci cinci minute mai târziu.

Pe final, arbitrul central, Cătălin Ion Buși, a arătat al treilea cartonaș roșu al meciului. De data aceasta, Darius Olaru a fost jucătorul vizat, iar FC Botoșani a încercat să profite de superioritatea numerică. Cu toate acestea, singurul gol marcat de ei a venit în minutul 90+4, prin Ofosu. Scorul final a rămas 3-2 în favoarea roș-albaștrilor, care au obținut toate cele trei puncte din acest meci.

Lasă un comentariu