Ce spune Gigi Becali despre lupta la titlu

Gigi Becali (66 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, are ambiția de a reveni cu echipa în UEFA Champions League, dar nu se teme nici de concurența din SuperLiga.

Deși Dan Petrescu (56 de ani) a revenit la CFR Cluj, Universitatea Craiova a apelat la Costel Gâlcă (52 de ani), iar Rapid l-a angajat pe Neil Lennon (53 de ani) ca antrenor, Becali nu se teme că FCSB ar putea pierde locul fruntaș în clasament.

Dintre acționarii din România, totuși, milionarul din Pipera pare a avea o oarecare reținere față de Dan Șucu (61 de ani), acționarul majoritar de la Rapid.

”Hai să avem puțină logică. Ca să fie concurența cu FCSB, trebuie să vină unul care să bage repede 10-15 milioane de euro. Ca să poate să concureze cu mine.

Poate chiar mai mult. Cum a venit Șucu, care a băgat, cred 10 -15 milioane, ca să concureze”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate la Digi Sport.

Latifundiarul din Pipera nu este, în schimb, impresionat de noul acționariat de la Petrolul. Bașkanii turci care au preluat gruparea prohoveană, și care l-au instalat antrenor principal pe Mehmet Topal (38 de ani), nu-l sperie deloc pe Becali.

”Altfel, cu două milioane de euro nu poți. De fapt, toate cluburile bagă câte două milioane. Și primăriile bagă două milioane. Un adversar puternic e bine venit.”, a mai spus Becali.

Gigi Becali, ”dat pe spate” de un jucător de la FCSB: ”E superfotbalist”

”Kiki, e superfotbalist”, a spus patronul celor de la FCSB despre jucătorul african. 

  • un milion de euro este cota de piață a lui Kiki, potrivit Transfermarkt 
  • 74 de partide a jucat Kiki în SuperLiga, toate pentru Farul Constanța (a ajuns la echipa lui Gică Hagi în vara anului 2022, liber de contract de la echipa bulgară Arda Kardzhali)

Lasă un comentariu