Ce spune Raul Rusescu despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB: ”Hai să privim lucrurile din perspectiva lui Gigi Becali”

Louis Munteanu se află sub formă de împrumut la Farul Constanța. Fiorentina e clubul-mamă al atacantului central.

Raul Rusescu vede cu ochi buni un transfer al lui Louis Munteanu la FCSB: „Ar fi o lovitură!”

Raul Rusescu, fost atacant al FCSB, a comentat recent posibilitatea transferului lui Louis Munteanu la liderul din Superliga. Rusescu consideră că mutarea ar fi benefică pentru ambele părți și l-ar vedea pe Munteanu integrându-se perfect în jocul roș-albaștrilor.

Argumentele lui Rusescu:

  • Calitățile lui Munteanu: Rusescu apreciază calitățile lui Munteanu, evidențiind evoluțiile sale bune din ultima perioadă, cu 3 goluri marcate în 3 meciuri din play-off și 5 goluri și 3 pase decisive în sezonul regulat.
  • Potrivirea cu FCSB: Rusescu crede că stilul de joc al lui Munteanu se potrivește perfect cu filosofia lui FCSB, bazată pe atac.
  • Beneficiul pentru FCSB: Rusescu consideră că Munteanu ar aduce un plus de valoare ofensivei FCSB-ului, sporind șansele la câștigarea titlului.

”E plauzibil ca Louis Munteanu să vină la FCSB. Hai să privim lucrurile din perspectiva lui Gigi Becali. Când a rostit acele nume, a și argumentat. Dacă vrea să facă bani, trebuie să investească prima dată, așa a spus. Sunt convins că Louis Munteanu e o țintă, îmi place, l-aș vedea la Steaua. 

Chiar dacă ratează uneori prea mult, asta se reglează ușor, prin antrenament. N-a avut o problemă acum două etape când a reușit acea dublă superbă cu Rapid (n.r. – Rapid – Farul 1-2 în prima rundă din play-off)”, a spus Raul Rusescu, potrivit GSP.

Louis Munteanu a fost vândut de Gică Hagi la Fiorentina în septembrie 2020 pentru 1.7 milioane de euro. Fotbalistul a revenit la Constanța în 2022 și a petrecut doi ani sub formă de împrumut la campioana en-titre.

Cum arată play-off-ul Superligii României

1. FCSB – 41 de puncte

2. CFR Cluj – 31 de puncte

3. Universitatea Craiova – 31 de puncte

4. Rapid București – 28 de puncte

5. Farul Constanța – 26 de puncte

6. Sepsi OSK – 24 de puncte

Lasă un comentariu