Ce titulari va menaja FCSB pentru derby-ul cu Rapid

Rapid – FCSB e duminică seară, de la ora 21:00.

Cele două echipe se vor întâlni la finalul weekendului în ultima etapă a play-off-ului Superligii României. Ultimul duel dintre Rapid și FCSB s-a încheiat cu scorul de 2-2, în manșa tur a play-off-ului.

Titularii pe care FCSB îi va menaja pentru derby-ul cu Rapid
La conferința de presă premergătoare derby-ului, Elias Charalambous, antrenorul principal al roș-albaștrilor, a menționat că va folosi în primul „11” jucători care nu au avut multe apariții în acest sezon.

Conform Fanatik, FCSB va menaja patru titulari duminică seară: Florinel Coman, Darius Olaru, Risto Radunovic și Adrian Șut. Rămâne de văzut dacă aceștia vor fi pe banca de rezerve și vor intra pe parcurs, mai ales că șeptarul campioanei este implicat în cursa pentru titlul de cel mai bun marcator al sezonului.

Ce spune Charalambous înainte de Rapid – FCSB

”Bună seara! Ultimul joc al sezonului. Dacă e posibil vrem să închidem acest sezon bun cu o victorie. De jocul de mâine vom oferi minute jucătorilor care nu au evoluat în acest sezon. Vrem să le oferim o șansă și să odihnim fotbaliștii care au jucat tot sezonul. Pe câțiva îi vom vedea la echipa națională. Suntem aici să ajutăm naționala, să fie gata pentru competiția de la vară.

Pentru toate jocurile avem așteptări. Vrem să închidem acest sezon în cea mai bună manieră, adică victoria. Vom face câteva schimbări, dar avem încredere în lot. Aceste momente sunt frumoase. După ce am câștigat campionatul să ne bucurăm cu familia, fanii, jucătorii. Cel mai tare moment a fost să-i văd pe băieți, pe staff, pe fani să celebreze împreună. 

Jucătorii care au bifat mai multe minute și care vor merge la echipa națională vor fi odihniți. Cei care nu au prea jucat în acest sezon vor avea această șansă mâine. În fotbal câteodată nu le poți da această șansă. Acum vrem să o facem”, a spus Charalambous.

Lasă un comentariu