CFR Cluj a reacționat imediat după ce FCSB a învins-o pe FC Botoșani: ”Un singur lucru nu am înțeles”

Vicecampioana i-a învins pe moldoveni cu 3-2 și s-a distanțat la 10 puncte de pozițiile doi și trei din clasament, ocupate de CFR Cluj, respectiv Rapid București.

FCSB a triumfat pe Arena Națională împotriva echipei FC Botoșani în etapa a 27-a a sezonului regulat al Superligii României. Arbitrul central, Cătălin Ion Buși, a fost protagonistul partidei, acordând trei cartonașe roșii în timpul jocului: două pentru echipa liderului și unul pentru „lanterna roșie”.

Reacția nu a întârziat să apară din partea CFR Cluj după victoria FCSB împotriva FC Botoșani: „Există un singur aspect pe care nu l-am înțeles”. Marius Bilașco, reprezentantul oficial al echipei CFR Cluj, a comentat disputa dintre FCSB și FC Botoșani, subliniind faptul că arbitrul central, Cătălin Ion Buși, a acordat prea multe cartonașe galbene jucătorilor, fără să fie necesar.

”Eu n-am înţeles un singur lucru. La un moment dat, când locul s-a echilibrat numeric, ştiind ce jucători are FCSB în faţă şi calitatea lor numărul 1, viteza, spaţiul pe care-l vor, Botoşani n-a încercat totuşi să închidă aceste calităţi ale FCSB, mai ales că tu te expui, mai ales la 10 la 10. 1-1 în deplasare totuşi e rezultat bun pentru Botoşani cu FCSB. 

Eu am văzut declaraţia lui Bogdan Andone, ok, că au fost naivi, dar la 1-1 ţii de rezultat. Acel gol (n.r. – prin care FC Botoşani a egalat la 1-1) anulat m-a debusolat puţin, când asistentul a anulat acel gol valabil, în rest multe cartonaşe galbene, unele meritate, altelele pe care nici măcar nu le-am văzut”, a spus Marius Bilașco, potrivit OrangeSport.

FCSB – FC Botoșani 3-2

Florinel Coman a deschis scorul în minutul șase, în urma assist-ului provenit de la Adrian Șut. După un sfert de oră, Nana Antwi a fost eliminat după ce l-a faultat pe Enzo Lopez în minutul 18, iar FCSB a continuat partida în inferioritate numerică, până în minutul 56, când Juan Kaprof a văzut al doilea cartonaș galben și a părăsit prematur suprafața de teren.

În repriza secundă, Francesco Margiotta a restabilit egalitatea în minutul 47, doar că FCSB a revenit pe tabela de marcaj în minutul 71, prin golul lui Joyskim Dawa. Cinci minute mai târziu, Florinel Coman a realizat ”dubla”.

Pe final, ”centralul partidei”, Cătălin Ion Buși, a arătat al treilea cartonaș roșu. Darius Olaru a fost de această dată cel vizat, iar moldovenii au profitat de superioritatea numerică. FC Botoșani a micșorat diferența în minutul 90+4, prin Ofosu, doar că scorul a rămas 3-2 în favoarea roș-albaștrilor, iar FCSB a înregistrat, așadar, toate cele trei puncte.

Lasă un comentariu