Charalambous a reacționat după ce a văzut imaginile cu fanii FCSB stând la coadă pentru bilete la meciul cu Dinamo

FCSB – Dinamo e sâmbătă de la ora 21:30.

Cele două echipe se reîntâlnesc în primul eșalon al României, după ce sezonul trecut „câinii roșii” au căzut în Liga 2. Meciul dintre FCSB și Dinamo se va desfășura pe stadionul „Arcul de Triumf” din București.

Charalambous a reacționat după ce a văzut imaginile cu fanii FCSB stând la coadă pentru bilete la meciul cu Dinamo

Totuși, partida ar fi putut să se dispute pe arena „Steaua” din Ghencea, însă negocierile cu privire la închirierea stadionului, dintre CSA și FCSB, au picat, iar „roș-albaștrii” au trebuit să se reprofileze rapid.

Vineri dimineață, când s-au deschis casele de bilete, pe o arenă care poate cuprinde doar 7000 de spectatori, fanii FCSB s-au îmbulzit pentru a prinde loc la meciul de sâmbătă.

Iar Elias Charalambous, antrenorul principal al vicecampioanei, a precizat că a văzut imaginile și că îi pare rău pentru suporterii care nu vor reuși să prindă bilet și să poată viziona meciul de pe stadion.

„Sigur că am văzut imaginile, îmi pare rău pentru ei pentru că eu cred că unii oameni din România nu și-au dorit ca noi să jucăm cu 30.000 de fani mâine și sunt fericiți că jucăm pe un stadion mai mic. Nu e corect, nu știu motivul pentru care nu jucăm în Ghencea, unde trebuia, dar mâine vom juca pentru puținii fani care vor fi alături de noi, dar și pentru cei care nu au avut șansa să își ia bilete pentru mâine. 

Sunt foarte mulți fani care nu vor putea să vină la stadion, îmi pare rău pentru ei, dar repet, probabil unii oameni sunt fericiți cu asta. Nu știu care sunt regulile, dar e păcat, pentru că ar fi ceva bun și pentru oraș, pentru fotbalul românesc, nu știu cum se iau deciziile, sunt surprins și îmi pare rău pentru oamenii care nu vor fi aici”, a spus Elias Charalambous.

Gigi Becali pretinde că Talpan va fi dat afară de la CSA Steaua! Ce a spus patronul FCSB

Latifunidarul din Pipera e sigur de faptul că Florin Talpan nu va mai fi juristul „militarilor” și că va fi dat afară. În repetate rânduri, Talpan a scris pe rețelele social media că FCSB ar încerca să „fure” identiatea Stelei.

„Talpan va pleca 100%. Îl susține cineva, dar va fi dat afară. Va veni unul care are bărbăție. Îl va da afară imediat sau poate să primească ordin să-i zică Ciolacu ministrului Apărării. ‘Ce facem? Facem circ cu Talpan? Ori suntem Guvern serios, ori ne jucăm cu Talpan. Dă-l afară și gata’. 

El se duce și face o analiză medicală. Îi zice că este inapt medical și că nu era în responsabilitățile mintale și nu are rost să facă pușcărie. Eu nu îl jignesc, dar așa e. Intrăm sau nu intrăm (n.r. FCSB în Ghencea) vreau să îți spun ceva. Intrăm nu intrăm vreau să fim oameni și să nu jignim. Până când să ne țină în loc nebunii?

Nu vreau să jignesc, săracul, e om, dar ce facem? Ăia de sus care au putere să-l dea afară pe nebun. Dacă sunteți stăpâni de nebuni sunteți nebuni și voi. Acum 100% îl dă afară”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Lasă un comentariu