Charalambous, reacție după Supercupa României: ”O pierdere importantă pentru FCSB!”.

FCSB – Corvinul 3-0, în Supercupa României.

FCSB a câștigat Supercupa României, însă antrenorul bucureștenilor a declarat că sezonul va fi dificil și din cauza unei pierderi importante. Elias Charalambous a subliniat că plecarea lui Florinel Coman va avea un impact semnificativ asupra echipei, mai ales că acesta a fost cel mai bun jucător al FCSB-ului în sezonul trecut.

După ce România și-a încheiat parcursul la EURO 2024, Gigi Becali a anunțat că a ajuns la un acord cu Al Gharafa, un club din Qatar, pentru transferul lui Florinel Coman. Șeptarul de la FCSB urmează să efectueze vizita medicală la noul său club în această lună. Al Gharafa va activa clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro și va mai plăti în plus 250.000 de euro, pentru a demonstra interesul real pentru Coman. Elias Charalambous este convins că absența mijlocașului va fi resimțită.

”Coman va fi o absență importantă pentru noi, după ce va pleca. E clar că e un fotbalist foarte bun, a fost cel mai bun în sezonul trecut, ne-a ajutat să luăm titlul. Dar, mă bucur pentru el, merită să facă acest pas”, a spus Elias Charalambous după FCSB – Corvinul Hunedoara.

Florinel Coman va fi coechipier la Al Gharafa cu Joselu, atacantul lui Real Madrid din sezonul trecut. Noua echipă a internaționalului român a încheiat pe locul 3 în ultima ediție de campionat din Qatar, sub Al Sadd și Al Rayyan.

Florinel Coman face pentru prima dată pasul în afara României. Coman se desparte de FCSB după șapte ani, fiind cumpărat în 2017 de la FC Viitorul pentru 3 milioane de euro. În total, a strâns 233 de meciuri, 63 de goluri și 62 de pase decisive. Golgheter în ultima stagiune, Coman a cucerit două trofee cu bucureștenii: o Cupă a României și un titlu.

Lasă un comentariu