Charalambous, tăios la conferință: „Eu și Pintilii trebuie să fim apreciați mai mult”

Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB, a vorbit despre parcursul echipei din acest sezon, la conferința premergătoare meciului cu Poli Iași. Cipriotul consideră că el și Mihai Pintilii nu sunt apreciați suficient de mult.

Întrebat despre criticile lui Becali după înfrângerea cu Nordsjaelland, scor 0-2, Charalambous a refuzat să îi răspundă direct patronului de la FCSB, însă a cerut mai multă apreciere pentru munca lui alături de Pintilii. 

De asemenea, el a insistat pe faptul că echipa roș-albastră a pierdut un singur meci în acest sezon, pe cel cu danezii, în Conference League.

Charalambous: „Eu și Pintilii nu suntem apreciați suficent”

„Echipa a început bine sezonul, mai ales în campionat, nu puteam face mai mult. Munca noastră trebuie apreciată puțin mai mult de toată lumea. 

Am făcut multe lucruri bune. Cred că modul nostru de lucru e foarte bun, vom continua așa și vom încerca să ne mai îmbunătățim. Echipa se descurcă foarte bine. Avem 4 victorii din 4 în campionat, trebuie să fim apreciați mai mult. 

Patronul are ideile lui, nu suntem perfecți. Sunt obișnuit să fiu criticat, dacă nu accepți asta, nu poți să faci parte dintr-o echipă mare. Eu cred că trebuie să fim apreciați puțin mai mult de toată lumea. Avem 6 victorii, un egal și o înfrângere în acest sezon. 

Nordsjaelland poate să iasă campioană în Danemarca, va vinde jucători pe bani mulți. Nu e un dezastru, am pierdut doar un meci. Noi avem modul nostru de lucru și ne-am descurcat suficient de bine, avem doar o înfrângere, nu e un dezastru”, a declarat Charalambous.

Lasă un comentariu