Cheia e la Compagno. Ce poate alege varful Italian

Andrea Compagno (27 de ani) nu mai este dorit la FCSB de Gigi Becali, însă nu este exclusă varianta ca italianul să încheie sezonul la formația bucureșteană.

Gigi Becali a anunțat că a acceptat oferte din Kazahstan, Ungaria sau Turcia pentru Andrea Compagno, însă italianul nu a fost de acord până acum niciuna dintre propunerile venite pe numele său.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spune că pentru Compagno contează foarte mult țara în care va merge, având în vedere că va deveni tată în scurt timp. În același timp, oficialul liderului din Liga 1 susține că nu este exclus ca italianul să rămână la FCSB și să fie în continuare o soluție pentru atacul echipei conduse de Elias Charalambous.

„S-a închis fereastra de mercato în anumite campionate, dar în zona Golfului nu s-a închis încă, doar în Arabia Saudită. Golful mai are și alte campionate ofertante. Deocamdată nu. Am vorbit cu el (n.r – cu Andrea Compagno) acum două ore și nu e nimic.

Nu știu dacă scad șansele pentru transfer. Lui Gigi i-a spus un agent grec că e aproape făcută, dar oferta nu era din Grecia. Deocamdată, Andrea nu și-a negociat contractul. El e și în situația asta ca peste două luni să devină tată pentru prima oară, iar asta contează dacă discutăm despre o destinație exotică sau îndepărtată.

Ideea este că el, în momentul în care decide să rămână, e binevenit la antrenamente și ne oferă o alternativă pe care la momentul ăsta nu o avem. Ok, să spui că există David Miculescu, care e un jucător cu gabarit, dar nu este același profil cu Andrea Compagno. Eu m-aș bucura să rămână, dar nu sunt banii mei”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrea Compagno a fost golgheterul lui FCSB în sezonul trecut, cu 16 goluri marcate. În acest sezon, folosit în 23 de jocuri, italianul a marcat doar de patru ori.

Lasă un comentariu