Chiricheș revine în lot la meciul cu Botoșani? Probleme cu Ngezana și Dawa

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a declarat că Vlad Chiricheș ar putea face parte din lotul echipei la meciul cu FC Botoșani.

”Vlad Chiricheș face antrenament cu echipa. Azi a făcut antrenamentul complet, poate fi și duminică pe bancă, nu știu ce se va hotărî. Astăzi a ieșit din antrenament Ngezana, sper să nu fie nimic serios.

Dawa abia mâine se prezintă la antrenament, va avea doar două antrenamente până la meciul cu Botoșani. A lipsit exact o săptămână, a stat cu soția până îi vine restul familiei din Camerun”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Patronul celor de la FCSB a declarat la FANATIK SUPERLIGA că dorește să îi propună lui Vlad Chiricheș postul de antrenor secund al echipei, după ce acesta va renunța la cariera de fotbalist.

“Chiricheș a fost un caracter frumos. A spus că nu vrea să i se plătească 40.000 de euro (n.r. pe perioada accidentării), ci doar 5000. El are 15-20 de milioane adunaţi.

Şi i-am zis că va rămâne aici. El a spus că vrea să joace. O să fii jucător şi antrenor secund (n.r. din vară). Frumos caracter. El e băiat strângăreţ, a făcut bani mulţi”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Lasă un comentariu