,,Cine a câștigat campionatul la FCSB?”. Costel Gâlcă răspunde pe loc

Constantin Gâlcă (52 de ani) este liber de contrct și ar putea reveni în fotbalul românesc.

Până la o eventuală revenire în Liga 1, Costel Gâlcă a analizat lupta pentru titlu, declarând că meritul principal pentru parcursul senzațional al FCSB în acest sezon le revine antrenorilor.

Costel Gâlcă:FCSB a avut un sezon fantastic, cu un parcurs constant și rezultate foarte bune. Meritul principal le revine antrenorilor, care au reușit să construiască o echipă solidă și competitivă.

„Nu, mai este de jucat, dar au șanse foarte mari să câștige campionatul, că asta e realitatea. E foarte greu în etapele care au rămas ca CFR, Craiova și Rapid să se bată la titlu. E foarte greu, dar în fotbal totul e posibil, se poate întâmpla orice.

(n.r. – cine a câștigat campionatul la FCSB? Gigi Becali l-a luat din postura de antrenor sau Charalambous?) Antrenorii au importanța lor, chiar dacă poate își impune ideile și patronul, dar e și munca lor acolo pentru că este important. Mai important este pentru un antrenor atunci când poate să-și impună ideile”, a spus Costel Gâlcă, în exclusivitate pentru PRO TV.

Costel Gâlcă și-a început cariera de antrenor la cea de-a doua echipă a celor de la Almeria, iar, în 2013, a devenit selecționerul României U17.

În sezonul 2014/15, tehnicianul s-a aflat pe banca FCSB-ului, fiind și ultimul antrenor care a dus titlul la echipa patronată de Gigi Becali.

În CV-ul lui Costel Gâlcă se mai regăsesc echipe precum Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Vejle, Al Hazem și Radomiak.

Cum arată programul lui FCSB până la finalul sezonului:

  • Etapa 4: CFR Cluj – FCSB
  • Etapa 5: FCSB – Rapid
  • Etapa 6: Sepsi – FCSB
  • Etapa 7: FCSB – Farul
  • Etapa 8: Universitatea Craiova – FCSB
  • Etapa 9: FCSB – CFR Cluj
  • Etapa 10: Rapid – FCSB

Lasă un comentariu