Cine ar putea să îl înlocuiască pe Elias Charalambous? E chiar în curtea Roș Albaștrilor

Elias Charalambous (43 de ani) este antrenorul momentului în Superliga României.

Elias Charalambou a fost numit antrenor la FCSB pe 30 martie 2023. Cipriotul a reușit să conducă echipa în lupta pentru titlu până în ultima etapă a sezonului precedent și acum se află foarte aproape de a-i aduce lui Gigi Becali primul campionat după nouă ani de așteptare.

După ce a afirmat că atât Charalambous cât și Mihai Pintilii sunt „antrenorii momentului” în România, Adrian Neaga, fostul jucător al FCSB, a dezvăluit că vede un alt „principal” la echipa lui Gigi Becali în viitor.

Adrian Neaga: „Pintilii poate deveni un antrenor valoros”
Retras din fotbal în 2020, Mihai Pintilii (39 de ani) a rămas la FCSB, colaborând cu mai mulți antrenori în ultimii patru ani. Fostul mijlocaș a îndeplinit funcția de „interimar” de două ori, iar Neaga sugerează că îl vede pe viitor în postura de „principal” la echipa lui Gigi Becali.

„(n.r. – Îl vezi pe Pintilii principal pe viitor?) Da, îl văd și chiar cred că are abilități de a ajunge un antrenor bun. 

E la început de drum, are experiența fotbalistică în spate, a fost antrenat de atâția antrenori, cred că a acumulat experiență și el și chiar îl văd un antrenor bun pe viitor”, a spus Adrian Neaga, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

Adrian „Rică” Neaga (44 de ani) s-a retras din activitatea fotbalistică acum zece ani. În timpul carierei sale, a evoluat de două ori pentru echipa din Ghencea. Inițial, a fost membru al echipei Steaua între 2001 și 2003, iar apoi a revenit între 2007 și 2009 la clubul condus de Gigi Becali.

Neaga și-a început cariera la FC Argeș, iar apoi a trecut și pe la alte cluburi precum Al Nassrm Chunman Dragons, Seongnam Ilhwa, Neftchi Baku, Unirea Urziceni, Volyn Lutsk sau CS Mioveni.

Lasă un comentariu