Clauza specială impusă de CSA în contractul cu FCSB. Meciurile roș-albaștrilor pe Ghencea sunt numărate

Gigi Becali (65 de ani) a precizat recent în cadrul unei intervenții telefonice, că CSA Steaua a impus o clauză specială pentru a lăsa FCSB să joace meciul cu CFR Cluj pe gazonul din Ghencea.

CSA a impus o clauză specială în contractul cu FCSB, care interzice criticarea grupării armatei

Patronul celor de la FCSB este obligat contractual să nu mai critice Steaua și să nu mai susțină că FCSB este Steaua, dacă vrea ca elevii lui Elias Charalambous să joace în continuare pe stadionul din Ghencea.

Gigi Becali a recunoscut că nu are de gând să vină la meci, pentru a evita posibilele acte de violență din partea suporterilor.

Domnule, fiecare om are hiba lui, ei au hiba asta ca microbiști, nu trebuie să le-o zgândări. Nu vreau să comentez despre ei, nu mă interesează. Am pus și în contract că nu trebuie să comentez la adresa lor. Că noi suntem, că dregem, să criticăm, să denigrăm CSA, să nu vorbim urât, să nu zicem că noi suntem Steaua, să nu incităm.

Eu cred că stadionul va fi plin, sunt și eu curios, nu mă duc acum ca să nu incit, e foarte frumos stadionul, sunt și eu curios. Eu cred că va fi plin stadionul, 30.000. Acolo FCSB-iștii, acolo sunt FCSB-iștii”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Becali consideră că s-a mai aplanat conflictul dintre CSA și FCSB și se declară fericit că lucrurile revin treptat la normal. De asemenea, Gigi a mai adăugat că nu are de gând să meargă la meciurile roș-albaștrilor, dar este dispus să facă o excepție dacă vor merge în Champions League.

„Nu mai are ce incidente să fie, cum ar veni s-au aplanat lucrurile, s-a ameliorat focul. Și-au dat seama, citeam în ziar că au schimbat nu știu cum unitatea, încadrarea stadionului. Tot în cazarmă, dar au făcut altă cazarmă, altă unitate. Asta-i treaba.

Aici nu mai e vorba de ambiții, e important că a venit normalitatea, când vine normalitatea, Slavă Domnului. Ce a fost, ce n-a fost, bine că s-a revenit la normal, să ne bucurăm de normal. Nu mă duc eu la meciuri, eu dacă mă duc care mai merg în Champions League, atât”, a explicat Becali, conform aceleiași surse.

Lasă un comentariu