Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut negocierile dintre FCSB și CSA Steaua pentru stadionul din Ghencea

FCSB și CSA Steaua au negociat ”la sânge” pentru închirierea stadionului din Ghencea și, în cele din urmă, au ajuns la un acord.

Înțelegerea a fost atinsă după ce Gigi Becali a acceptat condițiile impuse de CSA Steaua, iar Ilie Dumitrescu este de părere că patronul FCSB-ului ar fi spus ”da” la orice, doar să-și îndeplinească ”ambiția” de a reveni în Ghencea.

Ilie Dumitrescu: ” La Gigi este și o ambiție, indiferent de cost, să se facă”

Nu e nicio atitudine, îl vedeam și pe Gigi Becali împăcat cu ideea că există un grad mare risc la acest meci și că trebuie anumite clauze, anumite garanții. S-a ajuns în punctul ăsta. Eu cred că se vor înțelege.

Îl ascultam pe Gigi la Liga Digisport, cred că și-a dat și el seama că oamenii sunt de bună credință, dar trebuie anumite garanții. La Gigi este și o ambiție, indiferent de cost, să se facă.

Cu cât îi pui mai multe bariere, cu atât îl înrăiești și acceptă orice clauză. Sunt clauze importante în contractul ăla, contracte mari de tot”, a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gigi Becali a acceptat tot

Prin contract, FCSB se angajează să plătească 750.000 de euro pentru înlocuirea gazonului, asta în cazul în care suprafața de joc suferă daune majore.

De asemenea, o altă clauză acceptată se referă la faptul că, pe durata meciului FCSB – Dinamo, nu pot avea loc scandări și nu pot fi arătate însemne care să afecteze imaginea CSA Steaua.

Lasă un comentariu