Concluziile lui Vlad Chiricheș, după ce a văzut cartonașul roșu, iar FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland

FCSB a fost eliminată din turul trei preliminar al UEFA Conference League.

După 0-0 la București, danezii au reușit să o învingă pe vicecampioana României, scor 2-0, în retur. 

Concluziile lui Vlad Chiricheș, după ce a văzut cartonașul roșu, iar FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland

La finalul partidei, Vlad Chiricheș s-a declarat dezamăgit de prestația sa, dar și de eliminarea din Europa. 

În plus, fundașul a vorbit și despre eliminarea sa. Fotbalistul este de părere că primul cartonaș galben l-a primit în mod eronat. 

”Sunt foarte dezamăgit. Nu am reuşit să înscriem azi, să câştigăm jocul de azi! Îmi pare rău că poate o prostie de-a mea… nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… nu am mai putut să îmi ajut echipa, să încercăm să revenim. Dar asta este, acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi să câştigăm campionatul.

După părerea mea am făcut o repriză bună, am fi putut să înscriem. Am avut cred 2-3 situaţii foarte bune. Cumva penalty-ul acela ne-a tras un pic în jos. Nu vreau să găsesc alibiuri, dar cred că şi arbitrul a avut nişte decizii un pic controversate.

Galbenul meu primul a fost nu ştiu de unde până unde. Da… al doilea, da, cum am spus, la experienţa mea nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul nu ştiu ce s-a întâmplat.

Păcat. Mi-e ciudă că i-am lăsat la greu şi probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase. Cu siguranţă puteau fi bătuţi. Asta s-a întâmplat şi acum trebuie să acceptăm asta şi să ne concentrăm pe campionat.

Fanii au fost extraordinari, ne-au susţinut pe întreaga durată a meciului şi le mulţumim. Îmi pare rău că nu le-am oferit o victorie.

Sperăm să fie alături de noi în campionat şi să ne ajute să câştigăm campionatul. Cred că pentru fiecare jucător în parte, să joace într-o competiţie europeană este ceva extraordinar, fiecare dintre noi ne doream să continuăm într-o cupă europeană. Obiectivul principal este campionatul, ne dorim foarte mult să câştigăm. Să ne odihnim bine şi să facem un meci bun cu Iaşi”, a declarat Vlad Chiricheş, pentru AntenaSport.

Gigi Becali, reacție imediat după Nordsjaelland – FCSB

Nu m-am băgat, păi dacă mă băgam eu, ieșea așa? Au făcut cum au vrut ei. Ei au fost cu ideea asta. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluță, am fost de acord, dar s-a accidentat Băluță și am zis să jucăm cu Compagno. Au zis că varianta asta. I-am lăsat.

S-au greșit și schimbările. M-au informat, da. N-am zis că fac ca ei? Cât merge echipa, fac ca ei. Normal că m-au informat.

Poate aveam alte idei, dar uite că am făcut ca ei. Nici schimbările n-au fost făcute bine, a făcut și Chiricheș greșeala aia…

Eu nu-l scoteam pe Ovidiu Popescu de pe teren, că a jucat bine. Eu îl scoteam pe Djokovic, dacă era după mine. Îl lăsam pe Ovidiu în teren. Eu nu-l băgam pe David Miculescu, îl băgam pe Cordea.

Au făcut ei, au făcut și echipa de start, au făcut și schimbările. Nu dau vina pe ei, dar nu s-a făcut bine. Dau vina pe mine, nu pe ei. Am fost de acord, că am zis că așa trebuie să fie la fotbal”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Lasă un comentariu