Condiția necesară pentru ca Gigi Becali să construiască stadionul de 40 de milioane de euro: ”Ăsta e țelul meu”

În ultimele săptămâni, FCSB a dus o ”luptă” cu CSA pentru a putea închiria stadionul ”Steaua” în vederea disputării acolo a derby-ului cu Dinamo.

Negocierile dintre clubul patronat de Gigi Becali și reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei au eșuat, iar partida FCSB – Dinamo va avea loc pe ”Arcul de Triumf”. Această situație a apărut pentru că în această perioadă pe Arena Națională, stadionul pe care vicecampioana își dispută în mod normal meciurile de ”acasă”, sunt mai multe concerte.

Gigi Becali: ”Ăsta e țelul meu, să mai intru în Liga Campionilor o dată, apoi fac și stadionul

Pentru a evita astfel de împrejurări, finanțatorul FCSB-ului a transmis că e gata să construiască o arenă în valoare de 40 de milioane de euro, însă condiția primordială este accederea în grupele UEFA Champions League în următorul an, performanță care ar aduce în conturile clubului 50 de milioane de euro, spune Becali.

O să văd dacă fac stadion. Dacă intru la anul în Liga Campionilor și iau 50 de milioane (n.r.- de euro), o să fac stadion. Problema e că acel teren face 100 de milioane de euro, unde e baza. Stric terenul ăla… sunt nebun?

Are valoare mare terenul! Ăsta e țelul meu, să mai intru în Liga Campionilor o dată, apoi fac și stadionul. Cred, dar nu promit. E un gând!”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.

Nu fac stadion de 5 milioane, fac stadion de 40 de milioane de euro!”, a anunțat Gigi Becali, la Liga Digisport, cu o zi în urmă.

Gigi Becali visează la UEFA Champions League

Omul de afaceri speră ca o primă parte a încasărilor uriașe să vină anul viitor, dintr-o calificare în grupele UEFA Champions League.

Eu nu știu de Farul, eu știu de calificare Conference League anul ăsta și Champions League la anul. Facem coeficient anul ăsta și la anul în Champions League”, a spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu