Conducerea Rapidului a anunțat următoarea țintă, după transferul lui Claudiu Petrila

Rapid a rezolvat al șaptelea transfer al verii: mijlocașul Claudiu Petrila (22 de ani), de la CFR Cluj. Totuși, „alb-vișiniii” nu se opresc aici și au anunțat următoarea țintă.

Rapid caută atacant! Daniel Niculae: „Am avut multe variante” 

Claudiu Petrila va juca la Rapid sub formă de împrumut, dar echipa bucureșteană are opțiunea unui transfer definitiv în vara anului 2024.

Cătălin Cîrjan (20 de ani, împrumutat de la Arsenal) a fost ultimul transfer oficial pentru Rapid. Giuleștenii i-au mai adus pe Omar El Sawy (19 ani, de la Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, de la FCSB), Christopher Braun (31 de ani, de la CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, de la FCSB) și Borja Valle (30 de ani, de la Cartagena).

În direct la Digi Sport, președintele Rapidului, Daniel Niculae (40 de ani), a anunțat că următoarea țintă de transfer este un atacant.

Denis Drăguș (24 de ani) este una dintre opțiuni, fapt confirmat de către Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului. Drăguș a revenit la Standard Liege, după împrumutul la Genoa.  

„În proporție de 99%, Petrila este jucătorul Rapidului. Vom avea opțiune de cumpărare, care va fi achitată într-o anumită perioadă. Va fi jucătorul Rapidului.

Clubul se consultă și cu antrenorul. Ne doream un jucător în acea poziție, la fel cum ne dorim și un atacant sau atacanți. Am avut multe variante, dar din păcate, nu s-au concretizat”, a spus Daniel Niculae, la emisiunea Digi Sport Special.

Lasă un comentariu