Conspirație împotriva FCSB-ului? Ce crede Mihai Stoica: „A vrut să se răzbune!”

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a clarificat situația transferurilor lui Juan Bauza și William Baeten la CFR Cluj, acuzându-l pe patronul echipei oltene, Adrian Mititelu, de lipsă de fair-play.

Belgianul Baeten a fost dorit și de FCSB, dar Adrian Mititelu a considerat oferta ca fiind jignitoare.

Mihai Stoica a declarat: „Mititelu a vrut să se răzbune”. În vederea preliminariilor Champions League, FCSB a realizat deja trei transferuri în această campanie de mercato estivală: David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu. O altă țintă a bucureștenilor în această vară a fost William Baeten, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei alb-albastre, care a retrogradat la sfârșitul sezonului trecut de Superligă.

„Gigi a spus că și l-ar dori pe Baeten, aspect ce m-a mirat. A vrut să ofere 200.000 euro în schimbul acestuia, însă Mititelu a considerat oferta a fi una jignitoare, deși mie nu mi se pare deloc așa, ținând cont de faptul că mai avea un an contract cu FCU.

Fiindcă i s-a părut jignitoare, s-a gândit să se răzbune și să îi dea pe cei doi la CFR”, a declarat oficialul roș-albaștrilor pentru Orange Sport.

„FCSB a avut o propunere neserioasă, am primit o ofertă rușinoasă pentru Baeten. Nu mai vorbesc cu «Ferguson», m-am simțit jignit”, declarase anterior „boss”-ul din Bănie.

Bauza poate juca sub comanda lui Dan Petrescu doar dacă schimbă sistemul. El poate evolua doar în două sisteme de joc: număr 10 în 4-2-3-1 și 4-3-1-2, similar formației folosite de Gică Hagi. La fotbalul pe care îl propune Dan Petrescu, va trebui să facă ambele faze.
– Mihai Stoica, președinte Consiliul de Administrație FCSB, potrivit Orange Sport

Lasă un comentariu