Continuă seria reacțiilor critice după ce s-a decis că FCSB-Dinamo nu se joacă în Ghencea: „Bine că ajung la pensie și mă retrag”

FCSB – Dinamo se va disputa pe Arcul de Triumf, după ce oficialii vicecampioanei României nu au ajuns la o înțelegere pentru stadionul din Ghencea.

În aceste condiții, vicecampioana României s-a orientat spre o altă arenă din București, Arcul de Triumf, informație confirmată de atât de secretarul general al LPF, cât și de cei de la FCSB.

Gigi Becali și-ar fi dorit să amâne disputarea derby-ului, însă oficialii lui Dinamo au refuzat această propunere, dorindu-și continuitatea în competiția internă. 

„Îmi pare rău că nu se joacă meciul pe Ghencea, pentru că m-aș fi dus și eu la meci. Era foarte normal să se joace pe Ghencea. Dacă n-a pătruns acum pe Ghencea, când totul era aproape făcut… ce să mai zic? Am rămas fără cuvinte. Mă pregăteam să merg la meci.

Una e un meci de fotbal și altele sunt ambițiile ministerului și așa mai departe. În loc să avem un stadion cu 27.000 de locuri, o să avem 6.000, pentru 1.000 o să lase pentru zona tampon. Acesta este fotbalul nostru! Ați văzut cum am început în Champions League, o să vedeți cum o să începem și în celelalte.

Bine că ajung la pensie și mă retrag, pentru că nu le mai apuc în întregime timpurile acestea. Când am început eu, era mult mai bine și eram foarte ocupat, și foarte devotat. Acum, sunt puțin mai departe de tot ce se întâmplă”, a declarat Giovanni Becali, pentru Playsport.

De ce nu se joacă FCSB – Dinamo în Ghencea

După două zile de negocieri cu reprezentanții CSA Steaua, totul părea rezolvat, doar semnătura fiind cea care lipsea de pe contractul pentru punerea la dispoziție a arenei din Ghencea. Inclusiv draftul era pregătit și se mai aștepta doar atașarea poliței de asigurare care acoperă despăgubiri în valoare de 250.000 de euro în cazul apariției unor distrugeri la stadion.

FCSB s-ar fi adresat unui broker pentru respectiva poliță de asigurare, însă din cauza sumei importante de bani durează mai mult decât era prevăzut emiterea fizică a poliței, scrie Gsp.

Potrivit sursei citate, FCSB le-a propus celor de la CSA Steaua un alt bilet avalizat în valoare de 250.000 de euro, prin care s-ar garanta eventuale pagube la gazon. La fel a procedat vicecampioana și în cazul gazonului – tot un bilet avalizat, însă în valoare de 750.000 de euro, variantă cu care ambele părți au fost de acord. De această dată, cei de la CSA au refuzat.

Lasă un comentariu