Corvinul motivată să câștige cu FCSB în Ghencea: ”Ar fi un vis”

Noul sezon intern al României va debuta joi, 4 iulie, cu Supercupa României, dintre campioana FCSB și câștigătoarea Cupei, Corvinul.

Meciul se va disputa pe Stadionul Steaua, ales de FCSB ca „stadion de casă” până la revenirea pe Arena Națională. Hunedorenii nu se tem de acest aspect și sunt hotărâți să mai dea o lovitură uriașă, care să le asigure al doilea trofeu major din istoria clubului.

„Am întâlnit echipa care a dat bătăi de cap lui Tottenham”


Federația Română de Fotbal a decis ca, de acum înainte, Supercupa României să se joace pe stadionul campioanei, ca un bonus pentru echipa care câștigă Superliga.

Oficialii celor de la Corvinul nu disperă pentru că finala se va juca în fieful roș-albaștrilor, dimpotrivă au ambiția de a scrie o nouă filă de istorie în fotbalul românesc.

”Ar fi o performanță senzațională să luăm și Supercupa! Vrem să scriem istorie! Ar fi un an de vis pentru noi, după ce am cucerit și Cupa României.

Și avem speranțe pentru a reuși asta, deoarece cantonamentul pe care l-am făcut în această vară a fost o reușită totală. Am întâlnit și formația care a chinuit-o rău pe Tottenham (nr. 2-1 cu NS Mura, în grupele Conference League), am jucat cu echipe de nivelul celor pe care le vom întâlni și în Europa”, a spus fostul arbitru Anton Heleșteanu, potrivit prosport.ro.

”La FCSB nu există diferențe mari între jucători”

Cum naționala de fotbal a României va disputa marți, 2 iulie, ora 19:00, la Munchen, ”optimea” cu Olanda, FCSB nu se va putea baza la acest prim meci oficial pe vedetele sale: Florinel Coman (26 de ani), Ștefan Târnovanu (24 de ani), Adrian Șut (25 de ani) și Darius Olaru (26 de ani).

”FCSB are un lot foarte bun și nu există mari diferențe între jucători.

Fotbaliștii care n-au fost titulari au și ei calitate la FCSB”, a mai spus Heleșteanu.

Lasă un comentariu