Cosmin Olăroiu i-a dezvăluit rețeta succesului în fotbal lui Gigi Becali

Cosmin Olăroiu (53 de ani) este unul dintre cei mai titrați antrenori români din ultimele decenii, iar tehnicianul i-a dezvăluit lui Gigi Becali (65 de ani) cum face să reușească aceste performanțe.

Cosmin Olăroiu i-a dezvăluit rețeta succesului în fotbal lui Gigi Becali: „Așa câștig”

Eliminarea din Conference League l-a supărat pe Gigi Becali, iar afaceristul din Pipera i-a criticat public pe jucători, dar și pe cei din staff. Patronul FCSB-ului este deranjat de faptul că antrenamentele nu sunt unele mai intense și a povestit ce i-a spus Cosmin Olăroiu, în momentul în care l-a întrebat despre strategia sa la echipele pe care le pregătește.

„Problema e ce facem ca să asculte ei (n.r. jucătorii de la FCSB) de antrenori, că ei nici de mine nu mai ascultă. Repetiție, repetiție, repetiție. Cum a câștigat, mă, Olăroiu? Că e el as sau că au venit astre din cer?

Băi, Oli, cum câștigi tu așa? ‘Băi, Gigi, repetiție. Așa câștig’. Cum, mă, repetiție, că eu nu știam? Hai treci la loc, că nu ai făcut bine, din nou. Nu ai făcut bine, te leg cu sfoara. Am avut discuții cu jucătorii, nu le convine”, a spus Gigi Becali, la Palat.

Gigi Becali: „Prima problemă este femeia. Dacă te antrenezi, nu îți mai arde nici de băutură”

Afaceristul din Pipera le-a reproșat celor din staff-ul tehnic că jucătorii de la FCSB nu sunt suficienți de antrenați. Gigi Becali le-a cerut lui Mihai Stoica și Mihai Pintilii să prelungească ședințele de pregătire, însă ambii au încercat să îi spună patronului că vor să își mențină actualul program. 

Becali crede că un program solicitant al jucătorilor i-ar face pe aceștia să renunțe la anumite lucruri din viața privată.

„Problema este viitorul. Nu este problema de campionat, că îl luăm. Dacă noi eram pe ruta campioanelor eram in grupele Ligii Campionilor. Dacă te antrenezi nu îți mai arde nici de băutură, nici de femei, că nu mai sevă.

Dacă nu ești obosit, femei, femei, femei. Prima și prima problemă este femeia. Dacă ai antrenament o jumătate de oră, 45 de minute, pac, du-te la femei. Așa este, 100%”, a declarat Gigi Becali.

Lasă un comentariu