Costel Gâlcă, după ce a învins-o pe FCSB: ”Era important pentru noi să câștigăm azi, având în vedere rezultatele din ultimele meciuri”

Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în cadrul etapei cu numărul 8 din play-off-ul SuperLigii României.

Victoria a fost crucială pentru echipa din Bănie, egalându-i pe CFR Cluj la puncte, aceștia din urmă obținând și ei o victorie împotriva Rapidului în această etapă.

Raul Silva și Andrei Ivan au fost marcatorii golurilor care au adus victoria echipei conduse de Costel Gâlcă.

După înfrângerea FCSB-ului, Gâlcă a declarat că victoria era vitală pentru echipă, având în vedere rezultatele din meciurile anterioare. FCSB avea o serie de 4 victorii consecutive împotriva Craiovei, iar Gâlcă a subliniat importanța triumfului, luând în considerare seria de eșecuri în meciurile directe recente.

”Mă bucură faptul că a marcat Andrei Ivan din nou. Am înscris destul de repede, iar acest lucru a fost foarte important, s-a văzut din atitudinea jucătorilor.

După vreo 20 de minute am făcut pasul înapoi și nu am mai ținut de minge. Am cedat total terenul în repriza a doua, dar am avut câteva contre periculoase, iar apoi am reușit să fructificăm un contraatac.

Sunt meciuri decisive pentru noi. Sper să facem un meci bun la Constanța și să plecăm cu cele trei puncte.

Vlădoiu a făcut meciuri foarte bune. Am preferat să-l băgăm în repriza a doua și s-a văzut că a făcut diferența. Era important pentru noi să câștigăm azi, având în vedere rezultatele din ultimele meciuri”, a declarat Costel Gâlcă la flash-interviu.

Lasă un comentariu