Cristi Balaj se apără: „Păi, ai jucat în Conference și ai pierdut cu 0-10 ”

Gigi Becali a acuzat după meciul cu Universitatea Cluj, scor 0-0, că s-a creat o coaliție împotriva FCSB și că arbitrii i-au dezavantajat echipa în acest sezon.

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a criticat vehement comportamentul lui Gigi Becali, afirmând că acesta lansează acuzații calomnioase împotriva arbitrilor pentru a exercita presiune asupra lor. De asemenea, Balaj a subliniat că FCSB a fost eliminată prematur din Conference League în sezonul anterior, chiar și fără arbitri români la meciurile lor.

„Dacă cei de la FCSB au pierdut foarte mult de-a lungul ultimilor ani, s-a întâmplat și pentru că erau preocupați de alte echipe. Fiecare gândește și vorbește după cum trăiește. El (n.r. – Gigi Becali) spunea și sezonul trecut că merita campionatul și să joace în Champions League.

Păi, ai jucat în Conference și ai pierdut cu 0-10 (n.r. – FCSB a pierdut cu Silkeborg în grupele Conference, în 2022, cu 0-5 în fiecare meci), și nu din cauza arbitrilor români, așa cum tot afirmi că se întâmplă în campionat, din dorința de a face presiune și de a crea o imagine deformată, pentru ca arbitrii să dea o decizie în favoarea lor când au de luat o decizie ambiguă.

În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Acolo au fost arbitri străini. Când iei 0-10, dacă ai mai vorbi și de arbitraj, atunci ți-ai merita soarta. Eu cred că funcționează presiunea, arbitrii sunt oameni și ei.

Plus că opinia publică nu realizează că unii fac anumite declarații pentru a-și pregăti viitoare arbitraje. La nivelul subconștientului unui arbitru apar anumite scurtcircuite care aduc decizii greșite”, a spus Cristi Balaj, potrivit GSP.

FCSB este lider în campionat, cu 55 de puncte, șapte mai multe decât ocupanta locului secund, Rapid. Pe trei se află CFR Cluj, cu 45 de puncte.

Lasă un comentariu