Cristi Balaj și Gigi Becali au făcut pace „Am vorbit 38 de minute. Am căzut într-o capcană!”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, și Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, au dat-o la pace.

Gigi Becali și Cristi Balaj s-au găsit în mijlocul scandalului săptămânii în Superligă. Fără să mai apeleze la intermediari, cei doi au hotărât să rezolve situația direct, printr-o discuție matură și sinceră. Președintele lui CFR Cluj a dezvăluit că întrevederea a avut loc chiar înaintea partidei în care „feroviarii” au învins pe Dinamo cu scorul de 4-0, în cea de-a 27-a rundă a Superligii.

Cristi Balaj și Gigi Becali, 38 de minute de dialog la telefon

„Înainte să vin la stadion, am vorbit aproximativ 38 de minute la telefon cu Gigi Becali. Am avut o discuţie mai mult decât frumoasă şi mi-a explicat argumentele, îi dau dreptate.

Clar am căzut într-o capcană a jurnaliştilor, nu am fost atent şi m-am trezit într-un subiect care nu mă privea, motiv pentru care îi cer scuze, pentru că e important să recunoşti atunci când greşeşti şi mi-a plăcut, repet, dialogul pe care l-am avut.

Am apreciat onestitatea, cuvintele pe care mi le-a adresat şi mă simt obligat ca să prezint aceste scuze”, a spus Cristi Balaj la Prima Sport.

Ce spusese Gigi Becali despre Cristi Balaj

Balaj să vorbească despre MM sau despre cei care sunt de teapa lui. El despre mine nu are ce să vorbească. El cu mine are treabă? Este obraznic, cu cei de nasul lui trebuie să vorbească. Cu mine vorbeşte de fotbal? El trebuie să vorbească despre directori tehnici, nu despre patroni.

Are nebunie la cap dacă vorbeşte despre patroni, înseamnă că are ceva la cap. Nu cred că l-a pus Neluţu Varga. Este prea cuminte om ca să îl pună. Se crede el prea important. 

Mereu s-a crezut prea important. Probabil acum, pentru că el crede că mai are CFR Cluj şanse la titlu. El încearcă să manipuleze play-off-ul. Eu îi bat la fotbal şi la revedere!

– Gigi Becali, finanțator FCSB

Lasă un comentariu