Cristi Ganea a semnat cu FCSB! Câți bani va încasa

Fundașul stânga Cristi Ganea (31 de ani) este noul jucător al FCSB-ului.

Fostul internațional român a semnat din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Panathinaikos, la care a fost legitimat din vara lui 2021, când a fost transferat de la Aris.

Cristi Ganea a semnat cu FCSB

Cristi Ganea a semnat un contract valabil doi ani cu FCSB. Fundașul cu opt prezențe la echipa națională va încasa un salariu lunar de aproximativ 12.000 de euro.

Avocatul Cristian Cernodolea a intermediat negocierile și a transmis că fundașul stânga a decis să revină în România pentru a avea șanse mai mari să ajungă la echipa națională.

Mă bucur că am putut facilita ajungerea la un consens între părți, a fost o negociere dificilă, în special pentru a obține rezilierea cu Panathinaikos.

Ganea este cu siguranță un mare câștig pentru FCSB și posibil, odată cu acest transfer, și pentru națională României. Revenirea în circuitul naționalei a cântărit enorm în decizia jucătorului de a pleca de la clubul din Atena”, a spus Cristian Cernodolea, citat de gsp.

Cristi Ganea nu a mai jucat din noiembrie 2022

Cristi Ganea s-a transferat la Panathinaikos după ce a impresionat la Aris, însă la Atena s-a confruntat cu mari probleme.

Fundașul stânga a avut probleme medicale, din cauza cărora a bifat doar 10 apariții la Panathinaikos, ultima pe 13 noiembrie anul trecut, nouă minute cu Atromitos.

Lasă un comentariu