Cristi Ganea și-a găsit echipă în Superligă!

Cristi Ganea (31 de ani) se numără printre jucătorii care vor pleca de la FCSB în această iarnă.

Chiar dacă a fost transferat în septembrie de la Panathinaikos, din postura de jucător liber de contract, Ganea nu a primit foarte multe șanse în tricoul FCSB-ului.

A evoluat în opt meciuri pentru vicecampioana României, dar nu l-a impresionat pe Gigi Becali, astfel că a fost pus pe ”lista neagră”, alături de Dorin Rotariu și Damjan Djokovic.

Cristi Ganea se transferă la Farul Constanța!

Ganea și-a găsit echipă într-un timp destul de scurt. A avut ocazia de a prinde încă un transfer în străinătate, în Grecia, acolo unde a evoluat pentru Panathinaikos și Aris Salonic, dar Gigi Becali s-a opus.

Motivul? Grecii au vrut să-l transfere sub formă de împrumut până la finalul sezonului, dar patronul FCSB-ului a dorit să-i rezilieze contractul acestuia încă din această iarnă. Astfel, potrivit Fanatik.ro, Ganea va ajunge la campioana Farul Constanța.

Este a treia oară când Ganea evoluează sub comanda lui Gică Hagi la Constanța. După primul ”mandat” la Viitorul, între 2015 și 2018, a prins transferul carierei la Athletic Bilbao, iar apoi s-a întors pentru o scurtă perioadă de timp în 2020.

În România, Cristi Ganea a mai evoluat pentru FCM Târgu Mureș, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari și FC Brașov.

400.000 de euro este cota de piață a fundașului de bandă, potrivit site-urilor de specialitate.

Lasă un comentariu