Cristi Săpunaru a erupt: ”M-am săturat! Hai să le dăm titlul”

Cristian Săpunaru (39 de ani) se află la Rapid București din iulie 2021.

Cotat la 200.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate, Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, mai are contract cu formația din Giulești până la finele actualei stagiuni.

Cristi Săpunaru a erupt: ”M-am săturat! Hai să le dăm titlul”

În campionat, FCSB ocupă în acest moment primul loc cu 50 de puncte, clasându-se la 11 lungimi în fața celor de la CFR Cluj (locul doi) și Rapid București, care completează podiumul cu 39 de puncte.

Într-un interviu pentru Pro TV și Sport.roCristi Săpunaru a vorbit despre lupta la titlu și a subliniat faptul că rapidiștii nu bagă de seamă diferența din campionat față de liderul FCSB.

De asemenea, căpitanul giuleștenilor a precizat că echipa pregătită de Cristiano Bergodi are drept obiectiv la finele campionatului să se claseze pe podiumul Superligii României.

”(n.r. Toată lumea spune că e anul FCSB-ului) Ei spun, noi nu ascultăm. Noi ne facem treaba noastră. Hai să le dăm titlul de campioană și noi jucăm pentru locurile doi și trei, nu?

Mai e mult până la sfârșitul campionatului. Asta e părerea mea fără să fiu ironic sau fără să caut scandal cu nimeni. Mai sunt meciuri de jucat.

M-am săturat să tot vorbesc de lupta la titlu. Prefer să vorbesc acum de la meci la meci. Se fac niște calcule care nu ar trebui făcute acum. Nu s-a intrat în play-off. Nu știm cu câte puncte se va intra acolo.

Noi avem obiectiv locurile unu-trei și cel mai important meci e cel cu Oțelul Galați de acasă. Echipa care nu a pierdut în deplasare. Cum le va fi în Giulești… Va fi un meci greu, cum ne va fi și nouă”, a spus Cristi Săpunaru.

Rapid București a învins-o în ultima etapă pe Dinamo București cu 2-1 și a ajuns, astfel, la 10 victorii în campionat. Nouă remize și patru eșecuri au mai înregistrat giuleștenii.

În următoarea etapă, Rapid București o va înfrunta pe Oțelul Galați sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20:00. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

Rapid, în perioada de mercato din iarnă

Veniri – Ermal Krasniqi (CFR Cluj / 1 milion de euro), Mihai Aioani (FCV Farul / 400.000 de euro), Damjan Djokovic (FCSB / liber de contract), Florent Hasani (KF Tirana / 300.000 de euro), Borisav Burmaz (FK Vozdovac / 400.000 de euro)

Reveniri după împrumuturi – Andrei Ciobanu (Poli Iași)

Plecări – Horațiu Moldovan (Atletico Madrid / 800.000 de euro), Borja Valle (Ponferradina / contract reziliat), Juvhel Tsoumou (Police Tero FC / contract încheiat), Andrei Ciobanu (FC Voluntari / contract reziliat), Alexandru Stan (CS Mioveni / împrumutat), Ștefan Pănoiu (FCU Cluj / împrumutat)

Jucători puși pe lista de transferuri – Dragoș Grigore, Cătălin Cîrjan (împrumutat de la Arsenal)

Lasă un comentariu