Cristi Săpunaru, despre arestarea liderului galeriei de la Rapid: „Nu vreau să vin cu teoria conspirației, dar…”

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a vorbit despre arestarea lui Liviu Ungurean, liderul galeriei giuleștene.

Ungurean a fost plasat în detenție pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat că ar fi coordonat o rețea implicată în introducerea materialelor pirotehnice pe stadioane.

„Dacă e să luăm în considerare meciul cu Farul, a picat bine pauza, mai ales că am pierdut un meci pe care nu meritam să îl pierdem. A fost și entuziasm mare după victoria cu FCSB, deci e bine că ne mai liniștim. S-a mai întâmplat și ce s-a întâmplat cu Liviu. Chestii care ne deranjează.

Eu consider că fanii Rapidului trebuie să fie alături de echipă. Dar și eu și colegii mei trebuie să fim alături de Liviu. Nu știu ce s-a întâmplat, dar în plin campionat să fie condamnat pentru toțe, când înainte au fost nu știu câte torțe și fumigene…

Nu vreau să vin cu teoria conspirației, că e ceva împotriva Rapidului, dar viața în tribună e altfel. Nu sunt de acord să se arunce torțe dintr-o parte în alta, în tribune, unde mai sunt copii, nu sunt de acord. Dar să aprinzi o torță în peluză și să cânți pentru echipa ta, nu cred că deranjezi pe cineva. Asta e părerea mea.

Nu stau să spun dacă galeria Rapidului și-a găsit momentul ideal să nu cânte. Toți care sunt pe stadion trebuie să vină acolo pentru Rapid, clubul primează în fața tuturor, indiferent că te numești Săpunaru sau altfel. Noi venim și lucrăm pentru rapid și cântăm pentru Rapid, pentru că asta e echipa pe care o iubim”, a declarat Cristi Săpunaru.

Căpitanul Rapidului a participat la un eveniment la Școala de Fotbal Rapid, unde o echipă formată din copii aflați în grija SOS Satele Copiilor a disputat un meci cu juniorii Rapidului.

Lasă un comentariu