CSA impune politica pumnului în gură. Subiectul despre care gloriile Stelei nu mai au voie să vorbească!

CSA Steaua pierde serios teren în disputa de la distanță cu FCSB. Clubul lui Gigi Becali a reușit să intre în cele din urmă în Ghencea și sunt semne tot mai clare că în „Templu” va juca și în perioada următoare. Între timp, în birourile „militarilor” s-a instaurat tăcerea.

Oficialii Clubului Sportiv al Armatei ar fi luat decizia de a le interzice gloriilor angajate în cadrul clubului să mai vorbească despre subiectul prezenței celor de la FCSB în Ghencea. Chiar Adrian Bumbescu, legenda care lucrează în departamentul juvenil al clubului, a confirmat că nu mai poate discuta în presă despre această polemică. 

„Nu mai vreau să vorbesc nimic pe această temă. Nu mai putem da declaraţii în privinţa acestui subiect (n.r. – pe tema prezenței FCSB în Ghencea)”, a spus Bumbescu, potrivit Orange Sport. 

FCSB intră din nou în Ghencea la meciul cu Nordsjaelland

Inițial, clubului lui Gigi Becali i-a fost refuzat accesul în „Templu” pentru partida cu Nordsjaelland. Doar că, spun sursele GSP, situația a luat o întorsătură incredibilă în cursul după-amiezii, iar meciul împotriva danezilor ar urma să se joace, în cele din urmă, în Ghencea.

Surse ale Gazetei din apropierea CSA Steaua susțin că, în cele din urmă, partida dintre FCSB și Nordsjaelland ar urma să se dispute în Ghencea! Informația, dezvăluită de surse autorizate ale Gazetei, a apărut în a doua parte a zilei, după ce în jurul prânzului clubul lui Gigi Becali părea că și-a luat gândul de la Ghencea din cauza motivelor incredibile invocate de cei de la CSA.

Aceleași surse susțin că FCSB îi va anunța în cursul zilei pe cei de la UEFA cu privire la faptul că meciul se joacă în Ghencea! Astfel, marți ar urma să se semneze contractul cu reprezentanții CSA pentru închrierea stadionului la meciul cu danezii. Important de menționat: condițiile de închiriere vor fi aceleași precum cele setate la partida cu CFR Cluj.

Lasă un comentariu