CSA, INTERZISĂ pe încă un stadion! Ședință de urgență după meciul cu Chindia + pe ce arenă au ajuns să joace acasă „militarii”

CSA Steaua urma să joace meciul cu Metaloglobus din etapa secundă a campionatului la Târgoviște, având în vedere că are terenul propriu suspendat, însă dâmbovițenii i-au interzis pe „militari” ca urmare a scandărilor și mesajelor afișate de ultrașii steliști marți seara, la meciul cu Chindia.

Incidentele violente de la derby-ul cu Dinamo de pe 9 septembrie 2022 le-au adus celor de la CSA Steaua suspendarea terenului propriu pentru 4 meciuri.

Ultimul din lista de 4 va avea loc în etapa secundă a noului sezon, sâmbătă, 12 august, de la ora 11:00. Steliștii ar fi vrut să joace meciul la Târgoviște, pe noul stadion „Eugen Popescu”, și sursele GSP susțin că echipa primise deja acordul primăriei înainte de meciul cu Chindia!

CSA Steaua – Metaloglobus NU se joacă la Târgoviște

Totul s-a schimbat însă din cauza scandărilor și mesajelor afișate de ultrașii steliști marți seara, în timpul meciului de campionat dintre Chindia și CSA Steaua, scor 1-1.

Susținătorii Stelei au recurs la scandări vulgare împotriva PSD, partidul care dă premierul, pe Marcel Ciolacu, cel care a insistat pentru ca FCSB să fie primită în Ghencea.

Și au afișat un mesaj cu o trimitere la un presupus interes electoral al lui Ciolacu în această chestiune: „«Proști, dar mulți», pe asta se bazează și Marcel / La anul vă cere să puneți ștampila pe el”.

CSA Steaua, interzisă la Târgoviște

Surse ale Gazetei transmit că acordul inițial dintre CSA și primărie a căzut. 

Deși galeria nu a cauzat probleme în oraș înaintea meciului și nici daune considerabile pe stadion, doar 7 scaune fiind rupte în sectorul destinat oaspeților, totul s-a schimbat din cauza scandărilor anti-PSD ale ultrașilor, care au provocat o discuție aprinsă la nivelul factorilor de decizie din Târgoviște.

Aceleași surse explică faptul că politicienii din orașul dâmbovițean, majoritar afiliați PSD, au interpretat scandările ca o insultă care le-a fost adresată, astfel că au decis ca stadionul să nu-i fie pus la dispoziție Stelei pentru meciul din weekend.

Posibil ca în luarea acestei decizii să fie cântărit și faptul că edilul Cristian Stan, din partea PSD, ar fi mare fan al lui Dinamo, conform acelorași surse.

CSA Steaua – Metaloglobus se joacă la Mioveni

Cum la Târgoviște au fost interziși, cei de la CSA Steaua s-au reorientat către arena din Mioveni. Astfel, partida cu Metaloglobus va avea loc pe stadionul Orășenesc din orașul argeșean.

CSA Steaua a început sezonul cu o remiză, 1-1 cu Chindia la Târgoviște. Metaloglobus a fost învinsă în etapa inaugurală de CSC Șelimbăr, 0-1.

Lasă un comentariu