CSA Steaua București, sărbătoare restrânsă la 38 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni

CSA Steaua București va organiza un eveniment extrem de restrâns la 38 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Presa nu va avea acces.

CSA Steaua București va marca a treia zi de Paște, comemorând 38 de ani de la momentul istoric din Sevilla, când „militarii” au cucerit Cupa Campionilor Europeni. Cu toate acestea, fanii nu vor putea participa la acest moment de sărbătoare, iar nici presa nu va avea acces. Detalii despre culisele evenimentului pot fi găsite într-un articol al FANATIK.

Conform informațiilor obținute, conducerea clubului a decis să organizeze o întâlnire restrânsă la stadionul Ghencea, unde foștii jucători din finala de la Sevilla vor fi invitați să participe la o ceremonie aniversară. La eveniment se va afla și comandantul Ștefan Bichir, iar a fost invitat și ministrul Apărării, Anghel Tîlvar, alături de alte personalități importante.

Deși aniversarea este semnificativă, clubul a optat să nu organizeze un eveniment amplu, mai ales că acesta coincide cu perioada Sărbătorilor Pascale, iar echipa nu are programat niciun meci în această perioadă. Se pare că nu vor fi planificate nici alte evenimente majore până în 2026, când se vor împlini 40 de ani de la finala de la Sevilla. Pentru această ocazie se anticipă organizarea unei sărbători speciale și grandioase.

CSA Steaua București nu va permite accesul presei la dineul organizat

Din informațiile FANATIK, în contextul războiului rece dintre FCSB și CSA Steaua București, conducerea clubului a decis să nu permită accesul presei la acest eveniment.

Eroii de la Sevilla vor fi primiți la stadionul Ghencea, unde va avea loc un dineu restrâns. O parte dintre foștii jucători nu vor putea fi prezenți, așa că va fi o sărbătoare restrânsă, mai exact o masă la care vor participa aproximativ 20 de persoane.

 

Lasă un comentariu