Csa Steaua, pe vecie în liga secundă? Gheorghe Mustață nu crede într-un duel între FCSB și CSA Steaua București în prima ligă: „Să dea Dumnezeu să promoveze”

Gheorghe Mustață consideră că CSA Steaua București este condamnată să rămână în Liga 2. Ce mesaj are pentru fanii de la Peluza Sud.

Gheorghe Mustață l-a ironizat pe Mihai Rotaru după victoria la scor cu Universitatea Craiova, apoi a trecut la rivalii de la CSA Steaua, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Gheorghe Mustață nu crede într-un duel între FCSB și CSA Steaua București în prima ligă: „Să dea Dumnezeu să promoveze”

Horia Ivanovici așteaptă cel mai tare duel în SuperLiga: „Luați titlul și la anul jucați cu CSA-ul mare derby”. Liderul galeriei FCSB crede însă că e aproape imposibil acest lucru: „Să dea Dumnezeu să promoveze dacă pot, dar șansele sunt de 0,01%. 1% ăla este dorința suporterilor, dar nu vine nimeni să bage bani în nimic”.

Gheorghe Mustață l-a ironizat pe Mihai Rotaru după victoria la scor cu Universitatea Craiova, apoi a trecut la rivalii de la CSA Steaua, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Vivi Răchită a adus aminte de declarațiile extrem de optimiste de la FANATIK SUPERLIGA ale lui Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei: „Gigi, mai știi ceva? Înainte de Revelion vorbisem cu Jean Pavel aici la emisiune. Că așteptam și eu și Adi Ilie niște invitații la nu știu ce congres sau ceva, o adunare a CSA Steaua. A zis că ne trimite”.

Gheorghe Mustață însă e de cu totul altă părere: „Vivi, voi știți foarte bine că sunteți oameni de fotbal. Suntem oameni care vă plimbați prin lumea fotbalului, care discutați cu oameni din fotbal și aveți cont cu oameni cu bani mulți, afaceri mari. 

Nu vine nimeni să investească în nimic. Atâta timp cât tu vii și spui că vin suporteri. Care suporteri? Ăia 5.000. Să spunem 5.000. Băi oameni buni. Oamenii dau 10 euro, 20 de euro sau cât dau pe lună sau pe an. 

Cheltuielile sunt de așa natură încât nu poți să faci față și să ții tu o echipă cu care vrei să promovezi și plus de asta să fie în Liga 1 îți trebuie salarii de zeci de mii de euro”.

Gheorghe Mustață: „Care vine să aducă de acasă 3.600.000 de euro și dup-aia încă alte zeci de milioane să îi cheltuie pe ce?”

Gheorghe Mustață aduce aminte de faptul că orice dorește să închirieze brandul Steaua trebuie să plătească anual o sumă uriașă: „Și atunci te întreb cine e ăla care vine să aducă de acasă 3.600.000 de euro prima dată și dup-aia încă alte zeci de milioane să îi cheltuie pe ce? Tu ai da banii tăi din acasă așa cu una cu două? Nu merge. Eu le urez baftă. Să fie sănătoși”.

Vivi Răchită spune însă că sunt oameni interesați să investească la Steaua: „L-am văzut pe Ilie Dumitrescu cu Apreutesei la meciul Dinamo – Rapid. Era un zvon, ce auzisem și eu pe la Sud pe-acolo că Apreutesei va veni dacă se va schimba forma de organizare a clubului”.

Liderul suporterilor FCSB e de părere că acest lucru e de durată: „Păi trebuie să schimbi forma de organizare a clubului, altfel n-ai cum. Ia declarația lui Ogăraru de acum nu știu cât timp. Domne, anul ăsta nu avem cum, dar nu se știe nici anul viitor. Despre ce vorbim?”. 

Lasă un comentariu