CSA Steaua, poziție oficială după anunțul rivalei FCSB: „Aceleași clauze! Respectăm și vom respecta prevederile legale”

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a emis un comunicat în care confirmă semnarea contractului pentru disputarea meciului FCSB – CFR Cluj în Ghencea.

CSA Steaua nu a mai putut bloca accesul celor de la FCSB în Ghencea. Gigi Becali a acceptat toate clauzele stipulate în contract, iar anunțul oficial a fost deja făcut. 

În tentativa de a potoli furia fanilor steliști, CSA a emis un comunicat în care susține că a rămas tare pe poziții și nu a făcut niciun compromis. 

CFR Cluj – FCSB, în Ghencea! Explicațiile CSA Steaua

„Cu privire la contractual semnat între Clubul Sportiv al Armatei Steaua și reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea punerii la dispoziție a stadionului pentru partida SC Fotbal Club FCSB SA-CFR Cluj Napoca, din data de 6 august, facem următoarele precizări:

Clauzele contractului au fost aceleași ca și la solicitarea anterioară, cu FC Dinamo București. Acum, toate aceste clauze au fost îndeplinite de către reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA; 

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a respectat, respectă și va respecta întotdeauna prevederile legale în vigoare”, se arată în comunicatul trimis presei de CSA Steaua.

Cum a ales FCSB să facă anunțul oficial al revenirii în Ghencea

FCSB a optat pentru un mesaj simplu, fără referințe care ar fi putut inflama spiritele:

FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua! FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 Cluj, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul Steaua. Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!
– Comunicat FCSB 

22 martie 2015e data ultimului meci jucat de echipa lui Gigi Becali în Ghencea, 4-1 cu Viitorul, actuala Farul

Lasă un comentariu