CSA Steaua transferă de la Dinamo: ”Bun venit în Ghencea”. Al 6-lea transfer al verii

CSA Steaua a realizat cel de-al șaselea transfer al verii, după ce i-a anunțat pe Florin Răsdan (29 de ani), Gabriel Nedelea (23 de ani), Mihai Kerki (27 de ani), Rafael Munteanu (18 ani) și pe Adrian Pop (24 de ani). 

Pe data de luni, 1 iulie, „Militarii” l-au prezentat pe Dani Iglesias (28 de ani), fotbalist adus la cererea lui Daniel Oprița.

Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua

În ultimele două sezoane, Dani Iglesias a jucat pentru Dinamo, contribuind la promovarea echipei în prima divizie și la menținerea ei în SuperLiga.

După un prim an reușit în ”Ștefan cel Mare”, spaniolul a avut o stagiune mai puțin reușită. În sezonul recent încheiat, Iglesias s-a remarcat în cele 36 de meciuri disputate doar prin cele trei cartonașe galbene primite. Din postura de mijlocaș ofensiv, nu a reușit să marcheze niciun gol și nu a oferit vreo pasă decisivă, astfel că Zeljko Kopic a decis să renunțe la serviciile lui.

CSA Steaua a profitat de situație și i-a oferit un contract pentru următoarea stagiune.

”Bine ai venit, Dani Iglesias!

Clubul Steaua București anunță transferul spaniolului Dani Iglesias. În vârstă de 28 de ani, Iglesias evoluează ca și mijlocaș central și s-a format la două cluburi de renume din Spania: Deportivo la Coruna si Deportivo Alaves.

Iglesias a sosit azi-noapte în România, iar de la Aeroportul „Henri Coandă” a ajuns direct în cantonamentul formației noastre, de la Cheile Grădiștei. Mijlocașul spaniol a mai evoluat la NK Istra, HNK Rjieka, Spartak Trnava, SKF Sered și Dinamo București. În 2020, cu NK Rjieka a câștigat Cupa Croației!

Dani Iglesias a semnat un contract pe un an cu echipa roș-albastră!

Bun venit în Ghencea și cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, au scris Militarii pe Facebook.

Daniel Oprița: ”La momentul ăsta nu am speranțe în privința promovării. Nu am auzit nimic până acum!

”La momentul ăsta nu am speranțe. Nu am auzit nimic până acum. La momentul ăsta, la cum văd că se mișcă lucrurile nu știu dacă se va mișca ceva. Cel puțin nu sezonul ăsta!

De asta spun că vom încerca să tratăm serios Cupa României. Am văzut exemplul Corvinului. Se poate, mai trebuie să ai și șansă. Spun că nu am speranțe, dar orice e posibil. Problema e că timpul trece, începe campionatul.

De asta am și decis să aduc jucători care își doresc foarte mult să se afirme. La Steaua e o rampă de lansare pentru ei. Lumea se uită, pot sări în ochi. Poate și asta să fie o motivație pentru ei. Condițiile, suporterii o să îi motiveze.”, a declarat Daniel Oprița.

Lasă un comentariu