Cu o victorie, ”roș-albaștrii” se distanțează la 11 puncte în fruntea SuperLigii

După 21 de etape jucate, FCSB este lider autoritar în SuperLiga României cu 44 de puncte, la opt lungimi în fața celor de la CFR Cluj.

De cealaltă parte, UTA Arad se află pe locul 12, cu 24 de puncte acumulate.

În turul de la Arad, UTA a produs surpriza și a învins-o pe FCSB, scor 2-1. Florinel Coman a deschis scorul, dar trupa lui Mircea Rednic a întors prin Godberg Cooper și Fabry. 

Elias Charalambous a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu UTA Arad, iar antrenorul de la FCSB a anunțat că are trei indisponibili: accidentații Denis Haruț și Vlad Chiricheș, respectiv suspendatul Florinel Coman.

Antrenorul lui FCSB a comentat pe seama primului ”11” pe care îl va folosi mâine și dacă jucătorii abia transferați vor fi folosiți, chiar dacă Gigi Becali a anunțat echipa de start în urmă cu o săptămână.

„Veți vedea primul 11, nu pot să vă spun cum vom juca, de abia ne-am întors din Turcia. Vedem cine e apt și apoi vom decide cine va evolua.

S-au adaptat bine și repede, a fost o atmosferă bună în vestiar, băieții sunt uniți, am înțeles ușor ce le cerem să joace și mă bucur de acest lucru”, a declarat Charalambous la conferința de presă.

Lasă un comentariu