Cum a comentat Belodedici programarea derby-ului FCSB – CFR Cluj pe stadionul Steaua: ”În țara asta nimic nu e normal”

Miodrag Belodedici (55 de ani) a declarat pentru iAM Sport că nu este surprins de decizia ca FCSB să joace pe stadionul Steaua. Fostul mare jucător din Ghencea nu și-a ascuns dezamăgirea față de evoluția evenimentelor din sportul românesc și din întreaga societate.

FCSB a finalizat cu bine negocierile pentru a putea juca pe stadionul Steaua. Clubul condus de Gigi Becali a anunțat victoria pe rețelele sociale. Prima partidă pe care FCSB o va juca pe Ghencea, după opt ani de absență, va fi cu CFR Cluj. ”Nimic nu e normal în țara asta”, spune Miodrag Belodedici.

Reacția lui Belodedici, după programarea derby-ului FCSB – CFR pe stadionul Steaua

Dublu câștigător al Ligii Campionilor, ”Belo” nu se regăsește în fotbalul românesc actual. Fostul mare fundaș al naționalei recunoaște că nu este la curent cu evenimentele. Admite, totuși, că decizia ca FCSB să poată juca pe modernul stadion din vestul Bucureștiului este una care poate indica normalitatea.

”Habar nu am, nu sunt în temă, nu știu cine, care, cum. Dacă le-a dat voie să joace, să joace. Nu mă întrebați pe mine, că habar nu am. Nu am ce să vă spun.

Nu știu cu cine s-au judecat, dacă le-au dat voie, să joace. Nu e normal nimic, în țara asta nu e normal nimic. Nu pot să vă dau niciun punct de vedere, că nu știu.

Dacă s-au înțeles așa, foarte bine! Nu știu cine cu cine s-a înțeles? Militarii cu Gigi?! Întrebați-i pe Balint, pe Lăcătuș.

Pentru fotbal e foarte bine. FCSB să joace în Ghencea… e extraordinar. O să vină spectatori, o să aibă susținere”, a declarat Miodrag Belodedici

Lasă un comentariu