Cum a fost numită naționala României de către selecționerul Slovaciei

România – Slovacia s-a încheiat 1-1.

Cele două reprezentative s-au întâlnit miercuri seară în ultima rundă a fazei grupelor de la EURO 2024. România și Slovacia aveau nevoie de un singur punct pentru a se califica în optimile de finală, indiferent de rezultatul din cealaltă partidă care s-a jucat concomitent: Belgia – Ucraina, încheiată cu scorul de 0-0.

Cum a fost numită naționala României de către selecționerul Slovaciei, Francesco Calzona
Francesco Calzona, selecționerul Slovaciei, și-a felicitat elevii după meci și a subliniat că aceștia au avut o evoluție bună împotriva tricolorilor lui Edward Iordănescu.

”Sunt fericit că am depășit faza grupelor și sunt fericit pentru evoluție. A fost foarte bună. Am vrut să câștigăm grupa și să terminăm pe primul loc. Am dus bine jocul cam tot meciul. România e o echipă puternică și îmi place cum joacă”, a spus Calzona, potrivit TuttoMercatoWeb.


Echipele de start

 

  • România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R.Marin, Stanciu, M.Marin – Hagi, Drăguș, Coman

Rezerve: Alibec, Bîrligea, Cicâldău, Man, Mihăilă, Mogoș, Moldovan, Nedelcearu, Olaru, Pușcaș, Racovițan, Rus, Sorescu, Șut, Târnovanu

Selecționer: Edward Iordănescu


  • Slovacia: Dubravka – Duda, Hancko, Haraslin, Kucka, Lobotka, Pekarik, Schranz, Skriniar, Strelec, Vavro

Rezerve: Benes, Bero, Bozenik, De Marco, Duris, Gyomber, Hrosovsky, Kosa, Obert, Ravas, Rigo, Rigo, Rodak, Sauer, Suslov, Tupta

Selecționer: Francesco Calzona

Lasă un comentariu