Cum a răspuns Louis Munteanu când a fost întrebat despre transferul la FCSB

Farul Constanța s-a impus cu scorul de 5-1 în fața celor de la CFR Cluj, în etapa a cincea din Superliga României.

Gigi Becali a confirmat că Louis Munteanu este pe lista sa pentru următorul sezon, iar recent s-a vehiculat că a negociat cu Fiorentina, echipa la care jucătorul este împrumutat. Întrebat despre un posibil transfer la FCSB, Munteanu a subliniat că întotdeauna a fost motivat când a jucat pentru echipa sa de suflet, Farul Constanța.

Un meci perfect, suntem fericiți că am reușit să legăm două victorii. Nu trebuie să ridicăm pedala și trebuie să facem un meci mare cu Rapid și să câștigăm. La multe meciuri eram trist, nervos, eu nu sunt acel tip de jucător, mi-a plăcut mereu să mă distrez pe teren, mă bucur că în seara asta am reușit și sper să fac la fel și la următoarele meciuri.

De ce să nu credem, am demonstrat și în timpul campionatului că putem juca mai bine cu echipele de play-off. Se vede că suntem într-o creștere.

(n.r. Reporter: Te motivează faptul că se vorbește despre transferul la FCSB?) Motivat am fost mereu când am jucat la acest club. Aici am crescut, am demonstrat că sunt cu gândul aici și sper ca și la următoarele meciuri să câștigăm și să marchez dacă se poate.

Este o luptă grea, dar trebuie să ne facem jocul, să punem presiune, să avem posesia. Mister mereu găsește câte o soluție, nu se plânge de jucători. Mă înțeleg foarte bine cu Cojocaru, se vede în teren. Din păcate s-a lovit, sper să nu fie ceva grav. Mereu a avut ghinion”, a spus Louis Munteanu la finalul meciului.

Lasă un comentariu