Cum ar putea arăta FCSB după revenirea spectaculoasă anunțată de Gigi Becali: „Schimbăm sistemul”

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că pregătește o lovitură spectaculoasă pentru această iarnă.

Patronul vicecampioanei a dezvăluit că este dispus să-l aducă înapoi pe Malcom Edjouma, care nu reușește să se impună la Bari, acolo unde a fost împrumutat pentru un sezon.

Dacă va reveni la FCSB, Edjouma va fi folosit pe o poziție diferită decât cea cu care era obișnuit și anume una mult mai ofensivă.

Cu un Malcom Edjouma mult mai ofensiv, FCSB ar fi nevoită să treacă la un sistem de joc 4-4-2, cu jucătorul francez puțin mai avansat decât ceilalți din linia de mijloc, ceea ce ar semăna mai mult cu un 4-3-1-2.

Cum ar putea arăta FCSB cu Malcom Edjouma

Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Băluță – Șut – Edjouma – Olaru – Compagno, Coman.

„Edjouma se întoarce dacă vreau eu, că el e împrumutat până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Strică un jucător în plus?  Dacă se întoarce, îl bag direct atacant. Doar atacant va juca. Dă cu capul, apare bine în faţa porţii, dă goluri, se lipeşte mingea de el.

Compagno? Ce? Trebuie doar un atacant? Trebuie lot numeros. Trebuie concurenţă. Nu e obligatoriu să mai luăm atacant. Dacă nu iau unul de clasă, nu mai iau. Avem pe Tavi, pe Băluţă… Schimbăm sistemul. E posibil să nu mai luăm atacant”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Lasă un comentariu