Cum ar putea arăta primul „11” al FCSB-ului împotriva lui FC Nordsjaelland

FCSB a trecut de CSKA 1948 Sofia în turul doi preliminar UEFA Europa Conference League. Echipa pregătită de Elias Charalambous a învins-o în tur, în Bulgaria, cu 1-0, iar în manșa tur, la București, pe „Arcul de Triumf”, cu 3-2.

Jucătorii indisponibili de la FCSB

După returul cu bulgarii, FCSB i-a pierdut pe Alexandru Băluță și David Miculescu. Ambii jucători au resimțit dureri în urma meciului de la București și nu au fost utilizați în următoarea partidă a vicecampioanei, împotriva CFR-ului, pe Ghencea, încheiată 1-0. 

Cu o zi înainte de jocul din turul trei, Băluță și Miculescu s-au pregătit separat, iar asta le reduce semnificativ șansele de a fi titutlari împotriva lui FC Nordsjaelland joi.

„Nu, nu avem accidentați. Băluță și Miculescu sunt singurii care rămân accidentați, cel mai probabil mâine nu vor face parte din lot, dar restul jucătorilor sunt pregătiți”, a anunțat Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare meciului care se vede la Pro TV & VOYO.

De asemenea, la conferința de presă antrenorul FCSB-ului a vorbit și despre situația lui Malcom Edjouma, superfotbalistul vicecampioanei care a făcut furori sezonul trecut, dar care ar putea pleca în această fereastră de transferuri la Bari, în Serie B.

Elias Charalambous a remarcat faptul că Edjouma va face parte din lot. Dar chiar și așa, s-ar putea ca închizătorul să nu fie introdus încă din primul minut. Într-o singură partidă a fost Edjouma titular: 2-0 vs. Oțelul Galați, în etapa a treia.

„Edjouma va face parte din lot”, a punctat Charalambous.

Florinel Coman, cel mai în formă jucător

După ce a încheiat sezonul trecut în forță, Florinel Coman a rămas cu aceeași sclipire și în această stagiune. Odinioară poreclit „Mbappe”, winger-ul a înscris o dată în preliminariile UEFA Europa Conference League și de două ori în campionat.

Coman rămâne un punct important în angrenajul lui Elias Charalambous. Chiar Gigi Becali a spus că winger-ul său e de neatins și că părăsește suprafața terenului doar atunci când vrea el.

„Coman, ca să știți voi, la ora asta iese când vrea el. Eu nu îl schimb, el e jucătorul care zice că vrea schimbare, nu mai poate fi schimbat. El se schimbă când vrea el”, spunea Gigi Becali în urmă cu aproape o lună despre Florinel Coman.

Cum ar putea arăta primul „11” al FCSB-ului împotriva lui FC Nordsjaelland

Elias Charalambous ar putea apela la același 4-3-3 obișnuit la FCSB, cu Ștefan Târnovanu în poartă și linia de fund obișnuită, formată din Pantea, Dawa, Chiricheș și Radunovici.

În centru, Adrian Șut și Damjan Djokovic, prin prisma bunelor evoluții din ultima perioadă, nu au cum să lipsească. Asemenea lui Darius Olaru.

Linia de atac poate să difere față de meciul cu CFR Cluj. Florinel Coman, în banda stângă, va fi titular, în timp ce Andrea Compagno ar putea fi introdus pentru partida cu danezii, într-un sfârșit, încă din primul minut, iar Tavi Popescu, „perla” lui Becali, să nu mai joace vârf fals, ci să se retragă în banda dreaptă.

  • 4-3-3: Ștefan Târnovanu – Alexandru Pantea, Joyskim Dawa, Vlad Chiricheș, Risto Radunovic – Darius Olaru, Adrian Șut, Damjan Djokovic – Tavi Popescu, Andrea Compagno, Florinel Coman

Vlad Chiricheș, declarație în forță înainte de FCSB – FC Nordsjaelland

Vlad Chiricheș a vorbit pentru Pro TV & Sport.ro despre meciul vicecampioanei din cupele europene și a evidențiat faptul că își dorește să simtă din nou plăcerea de a evolua într-o competiție europeană.

De asemenea, fundașul central a mai spus că se simte bine alături de noii săi colegi și că vrea să aducă un plus la FCSB, grație experienței acumulate de-a lungul anilor în străinătate.

„Vreau să ajungem în grupele Conference League și să simt din nou plăcerea de a juca în cupele europene. Mă simt bine cu băieții, un grup frumos, puternic, valoros. Îmi doresc să îmi aduc aportul aici cât de mult pot, cu experiența mea”, a spus Vlad Chiricheș

Lasă un comentariu